PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
Novembre
2018

Comunicat de l’Ajuntament de Sabadell en defensa de l’actuació de la Policia la nit del 4 al 5 de novembre

Comunicat de l’Ajuntament de Sabadell en defensa de l’actuació de la Policia la nit del 4 al 5 de novembre

En relació amb el vídeo publicat a les xarxes socials sobre l’actuació de la Policia municipal la nit de diumenge a dilluns, quan un grup de persones encaputxades es disposava a arrencar la pancarta “Llibertat presos polítics” que penja de la façana de l’edifici consistorial, fruït d'un acord i una voluntat del Govern, l’Ajuntament de Sabadell vol deixar de manifest que:

  • L’actuació del policia municipal que custodiava la casa consistorial va ser correcta i proporcionada als fets, tal com s’ha pogut veure en les gravacions de les càmeres de seguretat.
  • Les 8 persones que es van acostar a la façana anaven encaputxades i portaven una perxa. Van mantenir en tot moment una actitud provocadora, hostil i de manca de respecte envers l’agent de policia que en aquell moment estava de torn.
  • Els reforços de la Policia municipal i Mossos que hi van acudir van ser els adequats pel nombre de persones, l’instrument que portaven i l’actitud que mostraven les persones encaputxades.
  • Es van identificar les 8 persones, totes de fora la ciutat i conegudes per haver portat a terme accions similars en altres poblacions.

Categories Ajuntament, Policia Municipal Tags ajuntament, Policia Municipal