PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Febrer
2019

Comunicat de l'Ajuntament de Sabadell en relació amb l'agressió sexual d'aquest matí

Comunicat de l'Ajuntament de Sabadell en relació amb l'agressió sexual d'aquest matí

En relació amb els fets ocorreguts durant el matí d’ aquest diumenge, quan una noia de 18 anys s’ha personat en la Prefectura de la Policia Municipal per denunciar que havia estat víctima d’una agressió sexual per part d’un grup d’homes, l’Ajuntament de Sabadell vol informar que  els possibles autor/s ja han estat detinguts per part de Policia Municipal. La instrucció i investigació posteriors les continuarà Mossos d’Esquadra.

És en aquest sentit que, des de l'Ajuntament de Sabadell, es vol mostrar el més ferm rebuig davant de l’agressió sexual que s'ha produït a la nostra ciutat i vol comunicar que:

- L’Ajuntament de Sabadell està oferint tot el suport a la persona agredida i a la seva família, tant en l'assessorament i l’acompanyament com en  l'atenció necessària des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD).

- Es realitzaran totes aquelles gestions legals que es considerin pertinents per combatre les agressions i lluitar per una ciutat lliure de sexisme i de violències masclistes i lgtbifòbiques.

- No hi haurà cap agressió masclista, de la que es tingui coneixement, sense resposta. Cap agressió quedarà impune.

- Volem garantir que a la nostra ciutat ni el gènere, ni l'origen, ni l'edat, ni l'ètnia ni cap altre element discriminatori sigui motiu de cap agressió. 

Així mateix, l’Ajuntament de Sabadell demana un respecte total per la privacitat de la víctima.

Categories Ajuntament, Policia Municipal