PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Setembre
2017

Comunicat de rebuig a l’actuació de la Guàrdia Civil a Sabadell

El Govern de Sabadell lamenta i condemna aquesta actuació

En relació amb la presència de la Guàrdia Civil, aquest matí, en una empresa del polígon industrial de la Zona Hermètica de la ciutat, el Govern de Sabadell lamenta i condemna aquesta actuació, de la qual no ha estat prèviament informat, i considera que es tracta d’una nova vulneració dels drets fonamentals i una mostra més de coartació de la llibertat d’expressió.

Davant la gravetat dels fets i atès el desconeixement del motiu de l’actuació, representants del Govern municipal s’han presentat a l’empresa per mostrar interès pels fets ocorreguts. Segons han informat de la mateixa empresa, el agents s’haurien emportat material destinat a informar i fer difusió sobre el referèndum del proper 1 d’octubre.

Aquest Govern rebutja fermament actuacions com aquesta en què la Guàrdia Civil pugui irrompre tant en empreses, com en mitjans de comunicació o d’altres, que signifiquin una coartació de la llibertat d’expressió.

Tal com ja ha manifestat en diferents ocasions, és voluntat del Govern que la ciutadania vagi a votar l’1 d’octubre, i manté i mantindrà intacta la seva voluntat i compromís amb els drets fonamentals, el dret a la llibertat d’expressió i el dret que la ciutadania pugui expressar-se i decidir.

 

Categories Ajuntament, Govern Tags ajuntament, govern, Guàrdia Civil