PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Octubre
2023

Continua endavant la campanya de conscienciació als propietaris de gossos, amb agents cíviques al carrer

Amb la mesura s’han cobert a peu diferents zones de la ciutat per distribuir fulls informatius i altres materials a les persones amb gossos

Continua endavant la campanya de conscienciació als propietaris de gossos, amb agents cíviques al carrer

L’Ajuntament de Sabadell continua treballant en la campanya de civisme, amb l’objectiu de sensibilitzar i coresponsabilitzar les persones propietàries de gossos i animals de companyia per mantenir net l’espai públic. La iniciativa, que es va posar en marxa al mes de setembre, es un pas més del govern local per afavorir la convivència i el civisme a la ciutat.

La primera fase de sensibilització de la campanya va començar fa un mes amb diferents accions a les àrees de gossos per informar els propietaris de les obligacions recollides a l’ordenança municipal que regula la tinença, el benestar i la protecció dels animals de Sabadell i conscienciar-los de la necessitat de recollir els excrements i netejar els orins del carrer per mantenir neta la via pública.

Amb l’objectiu de reforçar el missatge, agents cíviques de l’Ajuntament han cobert a peu diferents barris de tots els districtes de la ciutat per distribuir fulls informatius, així com kits amb bosses de recollida i bidons d’aigua.

En una segona fase, es començarà amb el procediment sancionador que implicarà la interposició de denúncies a les conductes incíviques que comprometin la convivència i el dret de tots els ciutadans i ciutadanes a gaudir de l’espai púbic.

Campanya “Si ho fas bé, tot encaixa”

Aquesta iniciativa forma part d’una campanya més àmplia que porta per lema “Si ho fas bé, tot encaixa”, dins la qual la convivència i el civisme són un puzle format per diferents peces.

En aquest cas, una de les peces afectaria a l’àmbit de la tinença responsable d’animals, però hi ha d’altres com per exemple la relacionada amb el soroll, de cara a fer compatible l’activitat als carrers i el drets al descans del veïnat.

Categories Ajuntament, Benestar Animal, Espai públic , Govern, Urbanisme i Habitatge Tags benestar animal, civisme, Espai públic