PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Agost
2018

Convocatòria de 5 minuts de silenci en record de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Les banderes de l’edifici consistorial romandran a mig pal els dies 17 i 18

Convocatòria de 5 minuts de silenci en record de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils
Un moment del minut de silenci per les víctimes dels atemptats de l'any passat a Barcelona i Cambrils

L’Ajuntament de Sabadell ha convocat cinc minuts de silenci el divendres 17 d’agost, a les 12 del migdia, a la plaça de Sant Roc, amb motiu del primer aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, en senyal de record i homenatge a les víctimes d’aquestes accions violentes.

L’Ajuntament s’afegeix així a la proposta feta per l’Associació Catalana de Municipis als ajuntaments i consells comarcals, per tal de mostrar la solidaritat amb les víctimes i el compromís amb la pau.

D’altra banda, i en seguiment del Decret 185/2018 de la Generalitat de Catalunya, les banderes de l’edifici consistorial onejaran a mig pal els dies 17 i 18.

Manifest

Després dels cinc minuts de silenci es llegirà el manifest elaborat per l’Associació Catalana de Municipis, on es reitera, un any després, la condemna dels atemptats i el record a les víctimes, així com el suport als seus familiars i amics.

El manifest destaca també la tasca desenvolupada pels cossos d’emergències, mèdics, seguretat i prevenció, així com l’actuació de les institucions i organismes i dels ciutadans i ciutadanes que van col·laborar i ajudar durant les hores i dies posteriors.

El text acaba reivindicant la Rambla de Barcelona i el Passeig Marítim de Cambrils, com “artèries de vida” i llocs de “trobada, de multiculturalisme, de respecte i civisme, una mostra del que són els nostres pobles i ciutats”.

Categories Ajuntament Tags atemptats