PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Juliol
2020

Després de l’ascens d’ahir del Centre d’Esports Sabadell FC a Segona Divisió A, l’Ajuntament de Sabadell i el Centre d’Esports Sabadell fan el següent comunicat conjunt

Després de l’ascens d’ahir del Centre d’Esports Sabadell FC a Segona Divisió A, l’Ajuntament de Sabadell i el Centre d’Esports Sabadell fan el següent comunicat conjunt

El club i l’Ajuntament compartim l’alegria per l’ascens a Segona Divisió A i felicitem l’equip per l’esforç, la tenacitat i el resultat obtingut.

Vistes les celebracions espontànies que es van produir ahir al vespre pels carrers de la ciutat, conjuntament apel·lem a la responsabilitat individual de cadascú a l’hora de respectar les indicacions de seguretat de les autoritats sanitàries. Ens trobem en un moment crític pel que fa a la proliferació de rebrots per diferents punts del país, i és de vital importància respectar la distància de seguretat, l’obligatorietat de dur mascareta i en tot cas evitar concentracions, aglomeracions o altres situacions de risc.

Per tot això, i en un exercici de responsabilitat conjunta, no hi haurà cap mena de celebració oficial. No hi haurà cap convocatòria pública, ni cap rua ni celebració col·lectiva. Tots compartim l’alegria per aquest èxit esportiu, i en unes altres circumstàncies el club oferiria la victòria i l’ascens a la ciutat de manera festiva, però la delicada situació sanitària del país ens obliga a descartar qualsevol celebració d’aquest tipus.

En nom de tota la ciutat, l’Ajuntament rebrà, a porta tancada, una delegació de l’equip. Hi seran presents els grups municipals.

Sabadell, 27 de juliol de 2020

Categories Ajuntament, Esports Tags 'esports', ascens, CESabadell, Covid-19, futbol