PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Novembre
2023

Després de la ronda de contactes mantinguda pel Govern, el proper ple municipal ordinari proposarà Josep Escartín com a nou síndic municipal

Després de la ronda de contactes mantinguda pel Govern, el proper ple municipal ordinari proposarà Josep Escartín com a nou síndic municipal

Després que la Junta de Portaveus hagi valorat les candidatures presentades i de la ronda de contactes mantinguda pel Govern amb els grups municipals per copsar les seves preferències, el proper Ple municipal ordinari proposarà Josep Escartín com a nou síndic municipal.

El Govern ha volgut escoltar tots els grups municipals per tal de recollir les seves opinions i elevar al Ple l’opció amb més suports. De la ronda de consultes s’ha conclòs que el candidat/a amb més recolzament és Josep Escartín.

Segons el reglament, el síndic/a municipal serà escollit pel Ple si obté la majoria de les dues terceres parts dels membres de dret que integren la corporació municipal, en primera votació. En cas de no assolir-se l’esmentada majoria, en segona votació serà suficient el vot favorable de tres cinquenes parts del plenari.

Josep Escartín

Josep Escartín va ser cofundador d’Actua Vallès, ha estat vicepresident de la Joventut de la Faràndula i patró de la Fundació Sabadell Solidari. Va ser el primer Síndic Municipal de Greuges de Sabadell i vicepresident i president del Fòrum de Síndics i Síndiques locals de Catalunya. Ha estat membre del Comitè d’ètica de l’Hospital Parc Taulí, ha format part de l'Observatori de la Realitat Social de la diòcesi de Terrassa i és membre de la junta d’ATENDIS.

Ha treballat al Grup CASSA / Aigües Sabadell, com a Director de Clients i Participació i també va ser Director de Participació d’Agbar Catalunya. Ha estat Vocal de la Junta Arbitral de Catalunya i del Consell d'Acció Social de Sabadell.

Categories Ajuntament Tags Síndic de Greuges