PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Maig
2014

Deu persones i entitats de la ciutat rebran un reconeixement amb el lliurament de les Medalles d’Honor

En tots els casos la medalla és un reconeixement per una tasca rellevant al conjunt de Sabadell

Aquest dijous 29 de maig, a les 7 de la tarda, al Teatre Principal (carrer de Sant Pau, 6) es lliuraran les 10 Medalles d’Honor de la ciutat de Sabadell.

Les distincions s’atorgaran a les persones i entitats següents: Associació Vallès Amics de la neurologia, Colla de Diables de la Creu Alta, Institut Agustí Serra i Fontanet, Associació Catalana d’afectats de fibromiàlgia, Cantaires de Can Feu, Mari Carmen López García, Manuel Carrasco Amador, Club Esportiu Mercantil, Solidaris amb el Poble Sahrauí i Agrupació Coral Talia.

En tots els casos la medalla és un reconeixement per una tasca rellevant al conjunt de Sabadell o a un barri en concret, o per haver-se destacat en l’àmbit del moviment veïnal o de l’associacionisme.

La concessió de les medalles ha estat iniciativa dels Consells de Districte de la ciutat. Han estat aquests òrgans de participació els qui han fet les propostes a la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell. D’aquesta manera el procés de decisió s’ha obert a la ciutat i ha permès conèixer més de prop la tasca d’aquells sabadellencs, sabadellenques i entitats mereixedores d’un reconeixement.

Els guardonats són els següents:

Per part del Consell de Districte 1, es concedirà la Medalla d’Honor a l’Associació Vallès Amics per la Neurologia (AVAN) per la seva atenció i ajuda integral a les persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies al llarg dels darrers 20 anys cercant sempre la implicació i la complicitat de tots els agents de la societat.

El Districte 2 ha proposat que la medalla recaigui a la Colla de Diables de la Creu Alta pel 30è aniversari de l’inici de les seves activitats com a manifestació cultural i folklòrica de Catalunya.

El Districte 3 ha distingit a l’Institut Agustí Serra i Fontanet per la tasca que desenvolupa al barri en col·laboració amb diverses entitats com a resultat dels valors de participació i ciutadania inculcats per l’equip directiu i docent als seus alumnes.

El Districte 4 ha considerat que es mereix la Medalla l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia per la seva tasca educativa, de divulgació, de suport, d’informació i orientació que ofereix a les persones afectades de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i sensibilitat química múltiple i per a llurs famílies.

El Districte 5 ha proposat Medalla d'Honor de Sabadell a l‘entitat Cantaires de Can Feu per la seva trajectòria dins del món del cant del coral i per haver portat el nom del barri de Can Feu arreu.

Per part del Districte 6, s’ha proposat la Medalla d'Honor de Sabadell per a Mari Carmen López García per les tasques realitzades al barri en favor de la dona maltractada i de col·laboració en les festes tradicionals.

El Districte 7 proposa el guardó a Medalla d'Honor de Sabadell a Manuel Carrasco Amador per la seva trajectòria educativa com a mestre i director d’escola i també pel seu compromís amb el barri de Torre-romeu.

Les propostes de la Junta de Portaveus

Per part de la Junta de Portaveus s’ha proposat concedir la Medalla d’Honor de Sabadell al Club Esportiu Mercantil en el 100è aniversari de la seva creació per la seva contribució a la promoció de l’esport sabadellenc.

A Sabadell Solidaris amb el Poble Sahrauí en el seu 25è aniversari treballant per l’agermanament amb el poble Sahrauí.

I, finalment, a l’Agrupació Coral Talia pel seu compromís amb el món de la cultura popular i tradicional catalana i en especial amb el món del cant coral durant els darrers 70 anys.

Categories Ajuntament, Govern Tags ajuntament, govern, Medalles d'Honor de la ciutat