PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Febrer
2020

El govern de Sabadell es trasllada avui a Can Rull en el marc de la iniciativa el Govern als barris

Durant tota la jornada, l’Oficina de l’alcaldessa atendrà les consultes dels veïns i veïnes al centre cívic de Can Rull i aquesta tarda el Complex Alexandra acollirà una assemblea oberta a la ciutadania

El govern de Sabadell es trasllada avui a Can Rull en el marc de la iniciativa el Govern als barris

Avui, dijous 20 de febrer, té lloc una nova jornada del Govern als barris, una iniciativa per la qual el govern de Sabadell es trasllada periòdicament i durant tot un dia a una zona de la ciutat. En aquesta ocasió, els regidors i regidores, encapçalats per l’alcaldessa, Marta Farrés, s’han desplaçat a Can Rull per conversar amb el veïnat i amb els comerciants i on s’han programat trobades amb entitats – entre les quals l’Associació de Veïns- i visites a equipaments com ara el centre cívic o el Complex Alexandra, entre d’altres. De fet, serà al Complex Alexandra (pl. Ovidi Montllor, 3) on a les 6 d’aquesta tarda tindrà lloc una assemblea oberta a la ciutadania, a la qual hi pot assistir tothom qui ho desitgi.

Amb la iniciativa, els diferents membres del govern tenen un contacte directe amb el veïnat, entitats i  comerciants de la zona i, d’aquesta manera, poden recollir en primera persona les seves impressions i també demandes.

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Marta Farrés,

“si volem donar resposta a les necessitats reals dels nostres veïns i veïnes, és del tot imprescindible tenir un contacte directe amb ells. Parlar-hi, escoltar, recollir les seves impressions i també les seves propostes. Cal sortir del despatx i trepitjar carrer. Per això només entrar al govern vam impulsar el Govern als barris. N’estem molts satisfets dels resultats i continuarem endavant perquè volem donar solucions i per això hem de conèixer de primera mà les preocupacions i la realitat del veïnat”.

També en el marc del Govern als barris, avui s’ha traslladat al Centre Cívic de Can Rull l’Oficina de l’Alcaldessa -- un servei d’atenció directa que funciona en coordinació amb els diferents departaments municipals-- , per tal d’atendre les consultes i peticions dels veïns i veïnes que així ho han sol·licitat.