PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Juliol
2018

El Govern de Sabadell exposa les seves principals demandes al president de la Generalitat

Amb motiu de la seva primera visita oficial a la ciutat

El Govern de Sabadell exposa les seves principals demandes al president de la Generalitat

En la seva primera visita oficial a Sabadell, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant i una àmplia representació del Govern municipal.

Durant la trobada, el Govern municipal ha traslladat a Torra temes importants per a la ciutat en diferents àmbits com ara en educació, exposant la necessitat que els equipaments educatius en tràmit de construcció siguin una realitat al més aviat possible, concretament els edificis definitius de l’Escola Virolet i de l’Institut de Can Llong; o també la necessitat de poder estendre la xarxa de centres educatius de 0-3 anys de manera universal i especialment a les zones amb un entorn socioeconòmic més desfavorable amb la voluntat d’afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés.

En l’àmbit de Salut han tractat la inversió per a les obres al Servei d’Urgències del Parc Taulí que permetrà que el 2019 l’Hospital pugui comptar amb dues noves plantes d’hospitalització amb 72 llits nous, el futur Centre d’Assistència Primària de Can Llong o d’altres inversions en el marc del Pla Director.

Durant la reunió, l’executiu local ha fet arribar al màxim representant de la Generalitat la reivindicació “històrica” de la ciutat de disposar d’una residència pública de gent gran i poder treballar conjuntament en la solució d’aquest dèficit estructural fent realitat la Residència del Sud.

En temes d’infraestructures,  han parlat també sobre la necessitat de connexió amb Castellar a través de la B-124 enllaçant amb la ronda Oest, per eliminar d’aquesta manera el pas de vehicles  actualment per Gran Via.

Per últim, a la trobada, han fet arribar també al president Torra la importància per als ajuntaments de restablir de forma immediata la Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, per garantir els drets socials més urgents de la població.

Un cop finalitzada la reunió de treball, el president Torra ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat a la Sala de Plens, on ha estat acompanyat per diferents càrrecs electes.

Categories Ajuntament, Govern Tags ajuntament, ciutat, president de la Generalitat