PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Octubre
2022

El Govern municipal es trasllada avui a Ca n’Oriac en una nova jornada d’El Govern als barris

El Govern municipal es trasllada avui a Ca n’Oriac en una nova jornada d’El Govern als barris

La iniciativa El Govern als barris, per la qual el Govern municipal en ple es trasllada durant tot un dia a una zona de la ciutat s’ha reprès avui després de l’estiu, amb una jornada al barri de Ca n’Oriac. Amb la proposta, es vol reforçar el contacte directe amb la ciutadania i conèixer en primera persona les diferents demandes i necessitats.

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Marta Farrés,

“la proximitat és essencial perquè el govern d’una ciutat funcioni i doni resposta als problemes reals dels veïns i veïnes. En aquest sentit, El Govern als barris contribueix a reforçar aquest contacte i que la ciutadania ens pugui fer arribar directament les seves inquietuds i demandes. Es tracta d’una iniciativa –continua-- que vam impulsar des del principi del mandat i que resulta molt positiva en el camí d’anar millorant tots els barris de Sabadell”.

Coincidint amb la jornada a Ca n’Oriac, l’Oficina de l’alcaldessa està avui a la plaça del Pi, de 9 a 14h i de 16 a 18h per tal de rebre les propostes del veïnat en relació a la millora de l’espai públic o per atendre dubtes i preguntes relacionades amb l’àmbit municipal.
Al llarg del dia, l’alcaldessa i regidors i regidores del govern municipal han visitat diferents comerços i s’han reunit amb representants de l’associació de veïns del barri. També han pogut veure alguns dels projectes que s’han impulsat a la zona com la rehabilitació dels habitatges socials del carrer de Balaguer o la renovació integral de la plaça de la Fuensanta, a més d’altres millores a l’espai públic.

Categories Ajuntament, Govern Tags barri, districtes, govern als barris