PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Febrer
2015

El nou cap del parc de Bombers de Sabadell, Joaquim Moya, és rebut per l'alcalde, Joan Carles Sánchez

El sergent Joaquim Moya ha estat presentat avui com a nou cap del Parc de Bombers de Sabadell a l’alcalde de la ciutat, Joan Carles Sánchez. A la trobada, que ha tingut lloc a l'edifici consistorial de l'Ajuntament de Sabadell aquest matí, també han assistit el regidor d’Espai Públic i Policia Municipal, Cristian Sánchez; el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord (REMN), David Borrell, el cap de l’Àrea d’Operacions de la REMN, Albert Cervera i el cap de la Unitat Territorial, Hèctor Serrat.

Després de la trobada, l'alcalde, Joan Carles Sánchez, ha comentat que

hem ratificat la bona relació i voluntat de col·laboració que històricament l’Ajuntament ha mantingut amb el cos de Bombers i hem parlat de com abordar la campanya d’estiu, sobre tot atesa l’actual situació del rodal.

Per la seva part, el nou cap del Parc de Sabadell ha explicat que

vaig entrar a Sabadell a treballar com a bomber l’any 1988 fins el 2006. Ara puc tornar a casa, perquè és la meva ciutat.

Pel que fa als seus objectius en la nova responsabilitat, ha comentat que

el que voldria és acostar els bombers a la ciutat, i una de les maneres és, per exemple, que en el departament d’habitatge tenim unes xerrades amb comunitats de veïns sobre consells de seguretat i això és vital de cara a prevenir els incendis.

Moya va ingressar al Cos de Bombers de la Generalitat al desembre de l’any 1984; aleshores, com a voluntari adscrit al Parc de Terrassa. Va aconseguir plaça com a bomber funcionari 4 anys més tard, formant part a partir d’aquell moment del planter del Parc de Sabadell. En aquesta instal·lació hi va estar fins a 2006, any en què va ser traslladat al Parc de Martorell amb la categoria de caporal.

En aquest destí, Joaquim Moya hi va estar treballant fins a febrer de 2011, ja que posteriorment va ser adscrit, ja amb el rang de sergent, al parc del Vendrell, on hi va estar treballant fins a desembre de 2014. Fa 2 mesos, Moya va retornar a Sabadell, on ara exercirà el càrrec de cap en substitució de Vicenç Devesa, nomenat recentment cap del Parc de Granollers. Compaginant les seves tasques com a bomber, Joaquim Moya també ha exercit com a formador del l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya des de 1995.