PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Juliol
2023

El Pla d’actuació per a la pacificació del centre en horari nocturn es porta avui a aprovació del Ple

El Pla d’actuació per a la pacificació del centre en horari nocturn es porta avui a aprovació del Ple

El Ple debatrà l’aprovació del Pla d’actuació per a la pacificació del centre en horaris nocturns, un document que s’ha treballat conjuntament entre l’Ajuntament i el veïnat per donar resposta a les molèsties originades pel soroll i actituds incíviques en la zona del centre de la ciutat, on hi ha una major concentració d’establiments i locals d’oci nocturn.

El pla d'actuació consta de tres grans grups de mesures:

  • Les de sensibilització tant als propietaris dels establiments com a la ciutadania en general. En aquest sentit es contemplen trobades amb els responsables dels establiments per continuar treballant conjuntament i també accions de sensibilització al conjunt de la ciutadania. Aquí s’inscriuria la campanya de soroll que s’ha posat els darrers dies.
  • Les de vigilància, inspecció i control dels establiments i de l'activitat de les persones que provoquen les molèsties, comptant amb la Policia Municipal, el suport de Mossos d’Esquadra, la delimitació física del perímetre de les terrasses i les accions contemplades a l’ordenança de civisme, un cop aquesta s’hagi aprovat de manera definitiva.
  • Les que tenen per objecte pal·liar les molèsties que provoquen les actituds incíviques, com per exemple amb el manteniment dels dispositius especials de neteja.

Categories Ajuntament, Districtes, Economia i treball, Policia Municipal Tags Civisme