PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Juliol
2017

El Ple d’investidura del nou alcalde, Maties Serracant, serà dijous 25 de juliol

El Ple de renúncia formal de l’alcalde Juli Fernàndez se celebrarà el dijous 20 de juliol

L’anunci l’han fet públic conjuntament en roda de premsa l’alcalde Juli Fernàndez i els tinents d’alcalde Joan Berlanga, Maties Serracant i Marisol Martínez, un cop els quatre grups municipals de Govern han presentant formalment a l’alcalde una proposta de consens sobre el procés de relleu a l’alcaldia de Sabadell.

Així, el proper dijous 20 de juliol, a les 6 de la tarda, tindrà lloc el Ple extraordinari de renúncia formal al càrrec de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i el dimarts 25 de juliol, a les 6 de la tarda, se celebrarà la sessió plenària extraordinària d’investidura com a nou alcalde a l’actual tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant.

El passat 4 de juliol, Fernàndez va anunciar públicament la seva renúncia al càrrec, en compliment de l’acord de govern de 2015, i l’inici dels tràmits oficials de convocatòria d’ambdós plens a partir del moment que hi hagués aquest acord conjunt per part de totes les forces polítiques de Govern.

Un cop aprovada la renúncia de l’actual alcalde i fins a la investidura del nou alcalde, ocuparà el càrrec d'alcalde de Sabadell en funcions el 1r tinent d’alcalde, Joan Berlanga.

 

Categories Ajuntament, Govern Tags ajuntament, alcaldia, govern, Juli Fernàndez, Maties Serracant