PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Novembre
2023

El Ple aprova el pressupost municipal per al 2024

La sessió ha donat també llum verda al Pla Estratègic de Subvencions

El Ple aprova el pressupost municipal per al 2024

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat aquest matí de manera inicial el pressupost municipal per al 2024. Una proposta que té com a principal objectiu avançar cap a una ciutat millor.

En aquest marc, i amb una despesa de 261,67 M€, el pressupost vetllarà per uns serveis públics de qualitat, tot impulsant nous projectes però també mantenint allò que ja està consolidat, de manera que Sabadell avanci sense deixar ningú enrere.

La millora de places, carrers i espais públics a tota la ciutat serà protagonista al pressupost, juntament amb la neteja, l’adaptació de la ciutat al canvi climàtic o la seguretat. Com també les polítiques d’habitatge per tal que l’accés a un habitatge deixi de ser motiu de desigualtat entre la ciutadania.  Més informació aquí

Pla Estratègic de Subvencions

Durant la sessió, així mateix, s’ha aprovat el Pla Estratègic de Subvencions 2024, un document de planificació preceptiu que cal aprovar conjuntament cada any quan s’aprova el pressupost municipal.

Aquest pla s’estructura en diverses parts: una primera dedicada a les subvencions de concurrència, això és les convocatòries de subvencions a les quals es poden presentar les entitats que vulguin. En aquest sentit, hi ha 27 convocatòries de subvencions. D’altra banda, s’inclouen les subvencions nominatives consignades en el pressupost i que es basen en un conveni amb una entitat i comporten un finançament concret.

El Pla aprovat avui, corresponent a 2024, ha de servir per fer un trànsit envers un nou Pla triennal que s’elaborarà després d’una anàlisi a fons dels indicadors d’aquests anys anteriors i de plantejar nous objectius i necessitats.

Categories Ajuntament, Govern, Economia i treball Tags Ple municipal, pressupost, subvencions