PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Febrer
2014

El Ple Municipal aprova una proposició a proposta de la PAHC per la sanció dels immobles desocupats d’entitats financeres i altres grans emprese

Matíes Serracant pren possessió del càrrec com a nou regidor de l’Entesa per Sabadell

El Ple Municipal del mes de febrer va aprovar ahir tres proposicions dels grups municipals: una presentada pel PSC, CIU, ES, ICV i EUiA a proposta de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAHC) de Sabadell per la sanció dels immobles permanentment desocupats propietat d’entitats financeres i altres grans empreses. La proposta es va aprovar per majoria amb els vots a favor dels grups proposants i del regidor no adscrit, Antonio Vega. El PP s’hi va abstenir.

Així mateix, el Ple va donar llum verda per unanimitat a una proposició de CiU per tal que l’Ajuntament contracti una assegurança per donar cobertura a la responsabilitat civil de les entitats de Sabadell que fan actes i activitats al carrer.

També durant la sessió es va aprovar una proposició d’EUiA per la compareixença en comissió informativa dels regidors Manuel Bustos i Francesc Bustos per l’aclariment de la seva vinculació amb el Canal 28TV i per la creació de la taula tècnica d’adjudicació de publicitat institucional i comunicació pública. La proposta es va aprovar per majoria amb els vots a favor de CIU, PP, ES, ICV, EUiA i el regidor no adscrit i el vot en contra del PSC.

Pel que fa a la part resolutiva del Ple, Matíes Serracant va prendre possessió del càrrec com a nou regidor de l’Entesa per Sabadell, en substitució de Juli Moltó.

Altres punts tractats durant la sessió van ser:

·        Aprovar les tarifes corresponents a l'exercici 2014 del servei de promoció de la música moderna. Aprovat per majoria:

·       A favor: PSC, ES

·       En contra: ---

·       Abst: CIU, PP, ICV, EUiA, regidor no adscrit

·        Aprovar la modificació del Text refós de les  bases reguladores específiques de les diverses modalitats de subvencions que atorga el Departament d'Educació de l'Ajuntament de Sabadell. Aprovat per majoria:

·       A favor: PSC, CIU, PP

·       En contra: ----

·       Abst: ES, ICV, EUiA, regidor no adscrit

·        Aprovar l'establiment de les tarifes corresponents al programa de vacances per a la gent gran 2014. Aprovat per majoria:

·       A favor: PSC

·       En contra: CIU, ES, ICV, EUiA

·       Abst: PP, regidor no adscrit

·        Aprovar la nova designació del membre del Consell Municipal de l'Esport en representació del Districte 3r. Aprovat per unanimitat.

·        Aprovar la concessió a la Coordinadora del Servei Ciutadà d'Acolliment als Immigrants (SCAI) d'una subvenció per a l'any 2014 de forma directa i el corresponent conveni regulador. Aprovat per majoria:

·       A favor: PSC, PP, ES, ICV, EUiA, regidor no adscrit

·       En contra: ----

·       Abst: CiU

·        Aprovar la concessió a l'Associació Solidaris amb el Poble Sahrauí d'una subvenció per a l'any 2014 de forma directa i el corresponent conveni regulador. Aprovat per unanimitat.

·        Aprovar  la  concessió  a  l'Associació d'atenció a pobres i marginats Eulàlia Garriga, -Càritas Sabadell-  d'una subvenció per a l'any 2014 de forma directa i el corresponent conveni regulador. Aprovat per unanimitat.

·        Autoritzar la denominació Ciutat de Sabadell per a les Jornades d’Escacs Infantils organitzades per la Societat Coral Colon. Aprovat per unanimitat.

·        Aprovar inicialment la Modificació puntual del Pla general d'ordenació municipal de Sabadell sobre l'ajust de la delimitació del sòl no urbanitzable en l'entorn del riu Ripoll, MPG-98.  Aprovat per majoria absoluta:

·       A favor: PSC, CIU, PP, regidor no adscrit

·       Contra: ES

·       Abst: ICV, EUiA

·        Aprovar provisionalment la Modificació puntual del Pla general municipal d'ordenació de Sabadell a l'àmbit discontinu format per l'illa d'Artèxtil, SA i la parcel·la de dotacions comunitàries situada a l'avinguda d'Egara , MPG-48. Aprovat per majoria absoluta:

     ·       A favor: PSC, CIU, PP, regidor no adscrit

·       En contra: ES, ICV, EUiA

·       Abst: ----

·        Aprovar el quadre tarifari que ha de regir a l'any 2014 de concessió de serveis de l'aparcament subterrani del Parc Taulí per l'any 2014 i donar-se per assabentat del quadre tarifari de l'any 2013. Aprovat per majoria:

·       A favor: PSC

·       En contra: EUiA

·       Abst: CiU, PP, ES, ICV, regidor no adscrit

·        Aprovar la proposta d'actualització de les tarifes referides al servei d'autotaxi de Sabadell per a l'exercici del 2014. Aprovat per majoria.

·       A favor: PSC

·       En contra: --

·       Abstenció: CiU, PP, ES, ICV, EUiA, regidor no adscrit

·        Aprovar el quadre tarifari que ha de regir a l'any 2014 de l'aparcament soterrani de vehicles automòbils al subsòl del vial del passeig Espronceda, entre la plaça de la Creu de Barberà i el carrer de Fontanella, amb les instal·lacions complementàries. Aprovat per majoria.

·       A favor: PSC

·       En contra: ES, EUiA

·       Abst: CiU, PP, ICV, regidor no adscrit

·        Ratificar l'acord de la Junta de Govern Local de 20 de desembre de 2013 que aprova un nou reajustament pressupostari de la despesa compromesa per fer front als costos del contracte de naturalesa administrativa especial anomenat Servei energètic i el manteniment integral amb garantia total i de conservació de l'enllumenat públic de Sabadell. Aprovat per majoria:

·       A favor: PSC

·       En contra: CIU

·       Abst: PP, ES, ICV, EUiA, regidor no adscrit.

Acords mocions

Consultar acords moció de PSC, CIU, ES, ICV i EUiA (a proposta de la PAHC Sabadell) per la sanció dels immobles buits d’entitats financeres i altres grans empreses

Consultar acords moció de CIU perquè l’Ajuntament contracti una assegurança per donar cobertura a la responsabilitat civil de les entitats de Sabadell que fan actes i activitats al carrer

Consultar acords moció d’EUiA per la compareixença en comissió informativa dels regidors Manuel Bustos i Francesc Bustos per l’aclariment de la seva vinculació amb el Canal 28TV i per la creació de la taula tècnica d’adjudicació de publicitat institucional i comunicació pública

Categories Ajuntament Tags ajuntament, Ple