PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Juny
2023

El primer Ple del mandat donarà compte del nou cartipàs i té previst aprovar el funcionament de la corporació

L’organització municipal comptarà amb cinc grans àrees

El primer Ple del mandat donarà compte del nou cartipàs i té previst aprovar el funcionament de la corporació

El primer ple municipal d‘aquest mandat, convocat avui en sessió extraordinària, donarà compte del nou cartipàs municipal i té previst aprovar com serà, a partir d’ara, el funcionament bàsic del consistori.

En el cas de les sessions de Ple, aquestes es convocaran el quart dilluns de cada mes a les 17 hores. Les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local es convocaran setmanalment els dilluns a les 13 hores.

Pel que fa al nou cartipàs, la nova organització municipal comptarà amb cinc grans àrees corresponents a les noves cinc tinences d’alcaldia: Àrea de Presidència i Projectes Estratègics, encapçalada per Pol Gibert; Àrea de Serveis a les Persones, amb Eloi Cortés al capdavant; Àrea d’Economia i Serveis Centrals, amb Montse González com a tinenta d’alcaldessa; Àrea d’Espai Urbà, Acció Territorial i Participació, encapçalada per Mar Molina; i Àrea d’Urbanisme, Desenvolupament Sostenible i Seguretat, a càrrec d’Adrián Hernández.

També durant el Ple es preveu donar compte dels regidors i regidores que passaran a integrar la Junta de Govern Local. Juntament amb l’alcaldessa, Marta Farrés, en formaran part Pol Gibert, Eloi Cortés, Montserrat González, Mar Molina, Adrián Hernández i Antonio Rodríguez Galián.

Regidors de districte

Pel que fa a les delegacions per als set districtes de la ciutat es presenta Antonio Rodríguez Galián com a edil del Districte 1, Laura Reyes del 2, Manuel Robles del 3, Sílvia Garcia del 4, Laura Pineda del 5, Mar Molina del 6 i Sonia Sada del 7.

El primer Ple municipal, que coincideix amb l’inici de mandat, estableix altres aspectes com ara el nomenament dels representants de la corporació en òrgans col·legiats. En aquest cas, es nomenaran les persones que representaran l’Ajuntament en els consorcis del Parc Taulí, el de Normalització Lingüística o per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.

Sorteig de meses electorals

Un cop finalitzat aquest ple, està previst que tingui lloc la sessió corresponent al sorteig públic que designarà les persones que hauran d’exercir la presidència i la vocalia de les meses electorals durant la jornada electoral del 23 de juliol. En resultaran nomenades un total de 2.223 persones.

Més informació

Categories Ajuntament, Govern Tags Cartipàs municipal, Junta de Govern Local, Ple municipal