PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Gener
2016

El Programa de Voluntariat impulsa la quinzena edició del curs d’iniciació al voluntariat

El Programa de Voluntariat impulsa la quinzena edició del curs d’iniciació al voluntariat

El proper mes de març es durà a terme la quinzena edició del Curs d’Iniciació al Voluntariat adreçat a totes les persones que estiguin interessades a fer voluntariat o estiguin començant a col·laborar de forma voluntària en alguna entitat. Es tracta de la primera edició que es realitza aquest 2016, i està previst que al llarg d’aquest any se n’ofereixin dues més, una al maig i l’altra a l’octubre.

El curs està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, a través del Programa de Voluntariat, i la Creu Roja i compta amb la col·laboració del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Actua Vallès i AVAN - Amics de la Neurologia. El curs,que es portarà a terme els dies 7, 9, 14 i 16 de març al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach –ctra. de Prats de Lluçanès, 16–, està reconegut pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya i té un cost de 10 euros.

Les diferents sessions aborden les qüestions bàsiques sobre el voluntariat. D’aquesta manera, es tractaran temes com: què és el voluntariat, àmbits d’acció, la persona voluntària: que ens motiva a fer voluntariat?, el perfil de la persona voluntària, la participació: element fonamental de l’acció voluntària, els drets i deures de la persona voluntària i de l’organització del voluntariat dins d’una entitat i acabarà amb una taula rodona amb experiències de voluntaris d’entitats locals dels diferents àmbits d’intervenció del voluntariat.

Per inscriure’s al curs cal formalitzar la inscripció fins al 29 de febrer trucant al tel. 93 745 31 84 (al matí de 9 a 2) o bé per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les places són limitades a 25 persones. Es donarà un certificat d’assistència emès per la Generalitat de Catalunya a les persones que assisteixin a un 85% de les sessions.