PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Juny
2014

El Saló de Plens acull una recepció al Club Esportiu Sant Nicolau, que va assolir a finals de maig l’ascens a la Lliga Adecco Plata de bàsquet

Els sabadellencs van aconseguir la fita en proclamar-se campions de la fase 3 d’ascens

El Club Esportiu Sant Nicolau ha rebut aquesta tarda un reconeixement al Saló de Plens de l’Ajuntament després d’haver assolit a finals de maig l’ascens a la Lliga Adecco Plata de bàsquet. A la trobada han assistit l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el president del CE Sant Nicolau, Jordi Vallhonat, el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso i representants de la Junta directiva, cos tècnic i jugadors de l’entitat esportiva.

Va ser el cap de setmana del 23 al 25 de maig quan els sabadellencs van aconseguir la fita en proclamar-se campions de la fase 3 d’ascens, que es va jugar a Sabadell. El Sant Nicolau va quedar primer a la lligueta que va disputar amb l’Agustinos-Eras E. Leclerq, el Real Madrid (filial) i CAM Enrique Soler i durant la qual va guanyar els tres partits que va jugar.

Jordi Vallhonrat, president del Club Esportiu Sant Nicolau, ha explicat que

tot i que la temporada va començar sense massa expectatives, les ganes de treballar han donat els seus fruits”. Vallhonrat ha afegit “ara la situació és complicada i la propera temporada penja d’un fil. Crec, però, que un acte com aquest ens fa veure que tenim el recolzament institucional.

De la seva banda l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha reconegut

el treball i l’èxit del Cub Esportiu Sant Nicolau”, i ha recordat que “el repte d’una part important de les entitats esportives de la ciutat és garantir la seva viabilitat econòmica en funció de les fites aconseguides, però no és una feina fàcil de gestionar. Cal buscar a tercers i, per tant, parlarem a curt termini per buscar opcions a aquest escenari.

El  capità del Club Esportiu Sant Nicolau, Xavi Costa, també ha assenyalat

la importància de poder gaudir d’aquest premi a casa. Volíem fer-ho a Sabadell i això ens ha donat força per guanyar.

El Sant Nicolau arribava a la competició després d’haver-se proclamat campió del grup C (Catalunya i Aragó) de la Lliga EBA.

Més informació