PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Maig
2020

El vianants tornaran a disposar de diversos carrers tallats al trànsit, aquest cap de setmana

El vianants tornaran a disposar de diversos carrers tallats al trànsit, aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, l’Ajuntament tornarà a transformar en zones de prioritat per a vianants els mateixos carrers que les darreres dues setmanes. Es tracta dels carrers de Sant Miquel a la Creu Alta –entre les places dels Usatges, de l’antic Vapor Cusidó i de Carrasco i Formiguera–; els carrers de Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample –entre la carretera de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís–, i el carrer de l’Església Romànica a la Creu de Barberà –entre la ronda de Santa Maria i la carretera de Barcelona. 

Aquestes vies se sumen als talls de l’eix central –des de la plaça de les Dones del Tèxtil fins gairebé al capdavall de la Rambla– i alguns trams de les avingudes de Barberà, de la Concòrdia i de Matadepera, al sud i al nord de Sabadell, respectivament.

Reforç del transport públic a partir de dilluns 

D’altra banda, a partir del proper dilluns, l’Ajuntament de Sabadell reforçarà el servei de transport públic passant de l’oferta actual de 33 vehicles a 43. En aquest sentit, s’oferirà un 80% del servei de transport habitual. I és que tot i que a hores d’ara la demanda és només del 17% respecte del que seria la situació habitual i la recuperació és molt progressiva, amb el reforç es vol proporcionar als usuaris el màxim espai possible per afavorir la distància social. 

Amb l’increment de servei s’ofereixen més vehicles a l’eix central format per les línies 1-2-3 i es posarà de nou en funcionament la línia 44, que havia quedat suspesa de manera provisional. Es recupera així el servei habitual de l’eix transversal de la ciutat, format per les línies 4-44-14. Igualment es reforça el servei de la línia 12, tot millorant les freqüències de pas al matí. 

Categories Ajuntament, coronavirus, Mobilitat i transport Tags coronavirus, Covid-19, vianants