PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Desembre
2015

Els carrers del Centre celebren demà dissabte la Nit de Compres, amb botigues obertes fins a mitjanit i activitats d’animació al carrer

L’Associació Sabadell Comerç Centre organitza demà dissabte, dia 12, la Nit de Compres, com a reclam per la campanya comercial de Nadal, amb botigues obertes fins a mitjanit i activitats d’animació a diferents carrers del centre de la ciutat. Amb motiu d’aquesta jornada especial, la Rambla es tallarà al trànsit a partir de les 3 de la tarda.

Les activitats d’animació començaran a partir de les 5 de la tarda, concentrades, la majoria, als carrers peatonals, i a la Rambla. Hi haurà actuacions musicals en directe, dansa, pintura, desfilades de moda, sessions de DJ i fins i tot la presència d’una food truck.

A part de les activitats d'animació al carrer per tal de dinamitzar l'activitat comercial, els comerços participants faran promocions i descomptes especials. També hi hauran establiments que trauran la botiga al carrer. 

A més, la Fira de Santa Llúcia, la Fira d’Artesania de Nadal i la pista de patinatge, així com l'enllumenat de Nadal, romandran oberts també fins la mitjanit.