PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
abril
2020

En marxa el nou espai web #JoEmFormoaCasa amb recursos educatius en obert del Centre de Formació Cal Molins

En marxa el nou espai web #JoEmFormoaCasa amb recursos educatius en obert del Centre de Formació Cal Molins

El Centre de Formació Cal Molins (C. dels Calders, 32, Sabadell) vinculat a l’àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell és un dels equipaments més grans destinats a la formació per l’ocupació en el territori català. Actualment tancat, atès el moment excepcional amb relació al COVID-19, i aturades les classes, posa a l’abast de tothom no només l’alumnat del centre un nou apartat web #JoEmFormoaCasa amb recursos educatius en obert. 

Per primera vegada, per tant, continguts presencials que s’ofereixen a les aules estaran accessibles en línia. En concret, des del Punt Òmnia de Cal Molins es facilita l’accés a tot un seguit de recursos d’autoaprenentatge TIC com eines Google o Linkedin. L’apartat #JoEmFormoaCasa s’actualitzarà de forma periòdica durant el confinament.

D’altra banda, el Centre de Formació Cal Molins ofereix la possibilitat de formació en línia en més de 170 cursos de sectors professionals molt diversos per mitjà de l’Aula Mentor. Aquesta iniciativa de formació oberta, flexible està adreçada a persones adultes (en situació d’atur o en actiu) que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals. 

La iniciativa està promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i els cursos d’Aula Mentor permeten obtenir un certificat  d’aprofitament emès per aquest Ministeri. Des del Centre de Formació Cal Molins es facilita la gestió per accedir-hi i és un dels llocs de la xarxa d’Aula Mentor on poder fer els exàmens presencials per obtenir-ne la titulació corresponent. Actualment qualsevol persona es pot matricular enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Un cop haver fet la formació i quan el Centre de Formació Cal Molins estigui novament obert es podrà fer l’examen presencial prèvia sol·licitud. 

El cost és de 48 € per a cada curs i dona dret a l’accés a tots els recursos durant 60 dies. En el cas de no finalitzar el curs en els 60 dies inicials es podrà ampliar en 30, 60 o 90 dies, tantes vegades com sigui necessari. El cost de cada mensualitat posteriors és de 24 €. 

Categories Ajuntament, coronavirus, Economia i treball, Formació Ocupacional, Salut Tags Aula Mentor, Centre de Formació Cal Molins, coronavirus, Covid-19, punt Omnia