PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Juliol
2022

Equipaments oberts durant el mes d’agost

Centres cívics, Atenció Ciutadana i museus municipals adapten els seus horaris per mantenir el servei a la ciutadania durant l’estiu

Equipaments oberts durant el mes d’agost

Durant el mes d’agost seran diversos els serveis que romandran oberts per donar servei a la ciutadania. Nou centres cívics estaran oberts, així com l’oficina central de Sabadell Atenció Ciutadana i la Biblioteca Vapor Badia, entre altres serveis. Els Centres d’Assistència Primària de Sabadell mantindran el seu horari habitual: de dilluns a divendres entre les 8 i les 20h. El Servei Català de la Salut ha comunicat la proposta a l’Ajuntament, en coordinació amb els proveïdors sanitaris de la ciutat, l’Institut Català de la Salut i la Corporació Sanitària Parc Taulí. En aquest marc, només tancarà el consultori del Poblenou de l’1 al 31 d’agost. En aquest cas, els veïns i veïnes del barri hauran d’adreçar-se durant aquest període al CAP La Serra de Torre-romeu, que és el seu centre assistencial de referència.

Pel que fa als centres cívics, en horari de matí, de 9 a 14 h, obriran un total de 7 centres: Can Puiggener, la Creu Alta (Cal Balsach), Dr. Josep M. Plans (Can Deu), Ca n’Oriac, Can Rull, la Creu de Barberà i Torre-romeu i en horari de tarda, de 15,30 a 20,30 h obriran també 7 centres: Can Puiggener, Dr. Josep M. Plans Molina (Can Deu), Ca n’Oriac, Can Rull, Can Llong-Castellarnau, Concòrdia i la Creu de Barberà.

Despatx Lluch i Biblioteca Vapor Badia

L’Oficina central de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) mantindrà el seu horari d’estiu al llarg del mes d’agost, de dilluns a divendres de 8.15 a 15 h. Les oficines cardinals estaran tancades tot el mes. En referència a aquests serveis, es recorda a la ciutadania que cal demanar la cita prèvia.

En l’àmbit de les biblioteques, durant el mes d’agost es mantindrà oberta la Biblioteca Vapor Badia, en horari de 15.30 a 20.30h els dilluns, dimarts i dimecres, i de les 9.30 a les 14.30h dijous i divendres. Els dissabtes l’equipament tancarà. En aquest enllaç hi ha tota la informació.

Museus Municipals

Durant el mes d’agost, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) i el Museu d’Història (MHS) obriran de dijous a dissabte de 17 a 20h, i els diumenges d’11 a 14h.

Pel que fa a l’Arxiu Històric, l’equipament romandrà tancat del 8 al 12 d’agost, però la resta del mes i fins al 16 de setembre l’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h (hores convingudes).

Piscines municipals

Una bona opció per passar el mes d’agost a Sabadell són les piscines municipals. Aquestes instal·lacions estan obertes de dilluns a diumenge en horari continuat des de les 10h fins a les 19:30h. En aquesta pàgina hi ha tota la informació sobre preus, adreces i compra d’entrades. Per a les visites concertades d’esplais, casals i/o escoles en nombre superior a 20 persones no podran adquirir les entrades per la web i hauran de concertar la visita amb 15 dies d’antelació, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

D’altra banda, els horaris de les línies d’autobús urbà canvien a l’estiu i es poden consultar a www.tus.es

Categories Ajuntament, Cultura i esport Tags equipaments oberts, estiu, temporada estiu