PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Novembre
2015

Informació de la part deliberativa i de control del Ple municipal de novembre de 2015

Part deliberativa i de control del Ple municipal de novembre de 2015:

Proposició dels grups municipals del Partit dels Socialistes de Catalunya, Unitat pel Canvi, Esquerra Republicana de Catalunya, Crida per Sabadell, Convergènia i Unió, Ciutadans, Guanyem Sabadell i Partit Popular, per demanar a la Generalitat de Catalunya la construcció i posada en funcionament de la Residència i Centre de Dia Sabadell Parc Central Sabadell, impulsada per la plataforma d'entitats per a la Residència del sector sud de Sabadell.

 

Aprovat per unanimitat.

Proposició

Proposició dels grups municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya, Crida per Sabadell, Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell sobre el rebuig a l'acord comercial d'Associació Transatlàntica per al Comerç i la inversió entre la Unió Europea i els Estats Units.

Aprovat per majoria

A favor: UpC, ERC, CRIDA i GUANYEM

En contra: PP

Abstenció: PSC, CIU i CIUTADANS

Proposició

Proposició del grup municipal de CiU per a posar a disposició de la ciutat els habitatges de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, destinant-los a habitatges socials municipals per a joves.

Aprovat per majoria

A favor: UpC, ERC, CRIDA, CIU, CIUTADANS, GUANYEM, PP

En contra: --

Abstenció: PSC

Proposició

Proposició del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya, sol.licitant a la Generalitat de Catalunya que garanteixi beques-menjador a tots els infants en situació de vulnerabilitat.

Aprovat per majoria

A favor: PSC, UpC, ERC, CRIDA, CIUTADANS, GUANYEM, PP

En contra: --

Abstenció: CIU

Proposició

Proposició del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya en defensa de la rebaixa de l'IVA cultural i esportiu que afecta a la creació i producció de proximitat i a l'accés a la cultura i a l'esport en l'àmbit local.

Aprovat per majoria

A favor: PSC, UpC, ERC, CRIDA, CIU, CIUTADANS, GUANYEM

En contra: PP

Proposició