PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

23
Novembre
2015

L’activitat “Fem pinya per la diabetis” vol omplir el proper diumenge la plaça de Sant Roc en solidaritat amb la Marató de TV3

En el marc del conjunt d’activitats populars de suport a la Marató de TV3, L’Associació de Diabètics de Catalunya, amb la col·laboració dels Castellers de Sabadell i el laboratori farmacèutic Sanofi, organitzen l’activitat “Fem Pinya per la Diabetis amb l’objectiu d’omplir la plaça de Sant Roc, el diumenge, 29 de novembre, a les 12 del migdia.

 

Enguany la Marató de TV3, està dedicada a la diabetis i a l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya. Com a activitat de suport, Fem Pinya per la diabetis, vol sensibilitzar la societat sobre la diabetis i alhora promoure la investigació en aquesta malaltia i en l’obesitat, gràcies a la col·laboració de Sanofi amb la Marató i a les aportacions voluntàries de la ciutadania que es recullin durant la trobada a la plaça de Sant Roc.

A la trobada, els Castellers de Sabadell aixecaran un castell com a símbol del treball en equip, la superació i l’esforç de totes les persones que conviuen amb la diabetis. Al voltant dels castellers, es crearà un mosaic humà blau obert a tothom que hi vulgui participar, formant el cercle blau de la diabetis, que alhora plasma la unió de la societat davant aquesta malaltia.

També durant la trobada es crearà un espai a la plaça on deixar desitjos, comentaris o piulades. En aquest marc, s’ha creat un hashtag de twitter: #pinyaxdiabetis per reforçar la difusió en xarxes socials. Així mateix, a la plaça es dipositaran guardioles on fer donatius.

En cas de pluja, l’activitat es celebrarà al local d’assaig dels Castellers de Sabadell (c. dels Emprius, 13-15).

Dossier Fem pinya per la diabetis:

http://ca.sabadell.cat/SabadellSalut/d/ADCMARATO15.pdf