PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
abril
2024

L’Ajuntament accepta una subvenció de més de 570.000 € per millorar la inserció laboral de persones en atur

L’aportació permetrà contractar 25 persones aquest any

L’Ajuntament accepta una subvenció de més de 570.000 € per millorar la inserció laboral de persones en atur

La Junta de Govern Local ha acceptat avui una subvenció de la Diputació de Barcelona de 572.195 € amb l’objectiu de formar i contractar, per part de l’administració, persones en atur que tenen dificultats afegides o especials a l’hora de trobar feina. A la vegada, amb aquests projectes es fan obres i serveis d’interès general i social a la ciutat. Tal i com indica la pròpia subvenció atorgada per la Diputació, en aquestes formacions i contractacions es prioritzen els col·lectius més vulnerables.

El pla forma part de les mesures adoptades per contribuir a rebaixar les taxes d'atur als municipis de Barcelona i millorar i fomentar l'ocupació i l'ocupabilitat de les persones, així com a contribuir al desenvolupament econòmic dels territoris de la demarcació.

A Sabadell, l’aportació d’enguany de la Diputació permetrà contractar 25 persones per part de Promoció Econòmica de Sabadell S.L per al desenvolupament d’activitats laborals en l’administració municipal. La majoria dels contractes es preveuen d’una durada aproximada de sis mesos amb una data màxima d’execució fins a 31 de desembre de 2024. Les principals especialitats són fusteria, pintura, logística, construcció, auxiliar administratiu, gestió d’esdeveniments i consergeria.

En aquest cas, a les subvencions ja atorgades per part del Servei d’Ocupació de Catalunya a l’Ajuntament de Sabadell per a la contractació de persones en atur, s’afegeix també l’aportació de la Diputació de Barcelona.

Les ofertes de feina seran publicades al web www.vaporllonch.cat (apartat processos de selecció)  i a la borsa de treball online de l’Ajuntament sabadelltreball.cat.

Categories Ajuntament, Economia i treball, Formació Ocupacional Tags atur, Diputació de Barcelona, inserció laboral, Servei d'Ocupació de Catalunya