PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Novembre
2015

L’Ajuntament aprova un servei de transport urbà gratuït per als alumnes de l’Escola Agnès Armengol i de l’Institut La Serra residents al Districte 7

 

El Ple municipal va aprovar ahir un servei de transport urbà gratuït per als alumnes residents al Districte 7 que estan matriculats a l’Escola Agnès Armengol i a l’Institut La Serra –centres situats al mateix edifici–, per tal de minimitzar el problema de la distància dels centres educatius del nucli urbà.

 

En els darrers anys, l'Ajuntament de Sabadell i el Consell Comarcal del Vallès Occidental han signat convenis de col·laboració per finançar el servei de transport escolar col·lectiu, amb l’objectiu de garantir l'accessibilitat dels alumnes residents al Districte 7 de Sabadell.

Per al curs escolar 2015-2016 no està previst que aquest conveni amb el Consell Comarcal financi el transport escolar dels alumnes de l’Agnès Armengol i del 1r i 2n curs d'ESO de l'Institut La Serra, ja que únicament es destinarà als alumnes de 3r i 4t d'ESO, que continuaran desplaçant-se a altres instituts de la ciutat, ja que no hi ha una oferta educativa al seu districte.

Per garantir l'accessibilitat a aquests centres educatius, l’Ajuntament estableix ara que per als alumnes matriculats a l’Escola Agnès Armengol es subvencioni el cost de les targetes T-12 per als nens i nenes de 4 a 13 anys i l'emissió d'una targeta municipal d'acompanyant de cada alumne.

Pel que fa als alumnes matriculats a l'ESO de l'Institut La Serra, una vegada complerts els 14 anys, s’ha aprovat l'emissió d'una targeta municipal vàlida per a la mobilitat escolar gratuïta en el transport públic urbà. En el cas d'alumnes menors de 14 anys i que no disposin de la targeta T-12, es subvenciona el cost de la targeta.

Aquesta mesura té com a objectiu, d’una banda, afavorir l’escolarització de l’alumnat a l’escola de primària ubicada al seu entorn més proper i, d’altra banda, donar suport al projecte educatiu engegat fa dos cursos i que potencia la continuïtat dels estudis de secundària al mateix districte.

Categories Ajuntament, Transport Públic, Mobilitat i transport Tags ajuntament, tranport públic