PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Desembre
2015

L’Ajuntament atorga més de 45.000 euros a entitats i esplais per a activitats vinculades a l’educació en el lleure

 

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí l’atorgament de subvencions a entitats i esplais per a activitats vinculades a l’educació en el lleure. Els ajuts sumen un total de 45.110 euros i arribaran a un total de 23 entitats o federacions d’esplais. L’objectiu és donar suport a aquestes associacions en la tasca que porten a terme, posant de relleu el gran valor educatiu del lleure i la importància d’aquest àmbit en el desenvolupament dels infants i joves de la ciutat.

 

Del total d’ajuts, 39.385 euros es destinaran a esplais i entitats que organitzen activitats de forma continuada durant el curs 2015-2016. Rebran subvenció l’Associació Esportiva Can Deu, Grup d’Esplai Xivarri, Esplai Trastuc, Associació Juvenil Esquitx, Associació El Triqui La Sala, La Llar del Vent, Casal de Joves l’Arrel (Esplai La Teranyina), Club Falcons Sabadell, Escola Pia de Sabadell (Esplai Can Colapi), Fundació Privada Idea (Grup d'Educació en el Lleure Pandora), Grup d’Esplai L’Esparver, Grup d’Esplai La Baldufa de Can Puiggener, La Masia de Sabadell, Ludoteca Margarida Bedós, Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya (Esplai Xaloc), Unió Excursionista de Sabadell (Esplai La Ganyota), Parròquia de Sant Vicenç (Esplai La Branca), Parròquia Puríssima Concepció (Esplai La Trepa) i Parròquia Sagrat Cor (Esplai La Rialla).

Així mateix, s’han atorgat un total de 3.725 euros a les federacions Associació Moviment d’Esplai del Vallès i Fundació Pere Tarrés.

D’altra banda, la Junta de Govern ha concedit subvencions pels programes d’activitats vinculats a la celebració del 25è, 50è o 75è aniversari i successius dels esplais i entitats de lleure per al curs 2015-2016. En aquest marc, s’han atorgat 1.000 euros al Casal d’Animació i Esplai La Llar del Vent per la commemoració del 50è aniversari i 1.000 euros a l’Associació Esportiva Can Deu pels seus 25 anys.

Categories Ajuntament, Educació Tags educació, subvencions