PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Febrer
2017

L’Ajuntament concedirà la Medalla del Mèrit Ciutadà a títol pòstum a Muriel Casals i Couturier

L’aprovació inicial de l’expedient es portarà al Ple d’aquest mes de febrer

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell va acordar fa unes setmanes, per unanimitat, iniciar l’expedient per atorgar la Medalla del Mèrit Ciutadà a títol pòstum a Muriel Casals i Couturier.

L’aprovació inicial de l’expedient es portarà al Ple d’aquest mes de febrer amb l’objectiu de poder concedir la medalla el proper mes d’abril. Un cop el Ple ho aprovi, s’obrirà un període de quinze dies perquè totes les entitats i persones a títol individual que ho vulguin puguin presentar la seva adhesió.

Muriel Casals i Couturier va néixer a Avinyó, filla de Lluís Casals, advocat sabadellenc i soldat republicà exiliat. Al 1945 la família Casals Couturier va tornar de l’exili i es van establir a Sabadell, on Muriel Casals va passar la infància i la joventut.

D’altra banda, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, assistirà a l’acte de lliurament de la Medalla d'Or de la Ciutat de Barcelona a títol pòstum, a Muriel Casals, que tindrà lloc aquesta tarda a les 6, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Ada Colau, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, així com Laia Gasch, filla de Muriel Casals.

 

Categories Ajuntament Tags ajuntament, cultura, Medalla del Mèrit Ciutadà, Muriel Casals