PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Novembre
2015

L’Ajuntament de Sabadell aprova una proposta de rebuig a la instrumentalització política del Tribunal Constitucional

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat una proposta de rebuig a la instrumentalització política del Tribunal Constitucional (TC)després de la suspensió, per part d’aquest organisme, de la declaració aprovada el passat 9 de novembre pel Parlament de Catalunya, fent així, una clara aposta per la via política i no la judicial.

 

Aquest acord, que ha estat adoptat en la reunió extraordinària de la Junta de Portaveus que ha tingut lloc aquest matí, ha estat aprovat per majoria, amb els vots a favor d'Unitat pel Canvi, ERC, Crida, CiU i Guanyem i els vots en contra del PSC, Ciutadans i PP.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sabadell rebutja que qualsevol persona o càrrec públic pugui ser imputat o inhabilitat per donar acompliment a la Resolució aprovada pel Parlament de Catalunya. Per tant, manifesta públicament, la convicció que Catalunya té el legítim dret a l’autodeterminació i es compromet a treballar perquè pugui exercir democràticament la seva sobirania com a nació i decidir lliurement el seu futur.

Amb aquesta declaració, l’Ajuntament, mostra el seu desacord en l’oposició que han tingut fins ara les institucions de l’estat espanyol davant la convocatòria d’un referèndum perquè els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya puguin decidir democràticament l’estatus polític de Catalunya, i es compromet, així, a apoderar la ciutadania i a col·laborar per fer un procés constituent democràtic de base popular que, des del respecte a les majories, permeti treballar per un país més just i que defensi els drets de tots els seus ciutadans i ciutadanes.

Podeu consultar el text complet d’aquest acord de Junta de Portaveus