PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Maig
2021

L’Ajuntament de Sabadell demana al Departament de Salut informació sobre la destinació del mobiliari que està traient de la Pista Coberta d’Atletisme

L’Ajuntament de Sabadell demana al Departament de Salut informació sobre la destinació del mobiliari que està traient de la Pista Coberta d’Atletisme

L’Ajuntament de Sabadell ha contactat amb el Departament de Salut de la Generalitat per demanar informació sobre la destinació del mobiliari hospitalari que s’està traient de la Pista Coberta d’Atletisme. També es demana que el material es conservi i es pugui reutilitzar per cobrir necessitats sanitàries o d’associacions de la ciutat que necessitin aquest tipus de llits hospitalaris. L’Ajuntament recorda que part del material el van donar empreses i entitats quan la Pista es va condicionar com a Hospital Temporal.

A hores d’ara la Pista Coberta d’Atletisme, cedida al Catsalut com a Hospital Temporal, s’està adequant per entrar en funcionament, a principis de juny, com a nou centre de vacunació massiva. L’Ajuntament espera que s’hi pugui començar a vacunar al més aviat possible.

El Departament de Salut obrirà aquest nou equipament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, l’Institut Català de la Salut, l’Hospital Parc Taulí i el SEM. La Pista Coberta complementarà els centres d’atenció primària i els 15 punts de vacunació mitjans distribuïts actualment per tot el territori de la zona Metropolitana Nord, que comprèn els municipis del Barcelonès Nord, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental. En el cas de Sabadell, se sumaria, a més dels CAP, als punts de vacunació mitjans ubicats als casals cívics Rogelio Soto i Arraona Merinals.

Categories Ajuntament Tags coronavirus, Covid-19, pista coberta, pista coberta atletisme