PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Juny
2018

L’Ajuntament de Sabadell manté els preus dels principals serveis públics des del 2015

En alguns serveis com la grua o els abonaments mensuals de l’autobús els preus han baixat

L’Ajuntament de Sabadell manté els preus dels principals serveis públics des del 2015

A més de no incrementar el preu de l’aigua a Sabadell aquest 2018, mantenint l’import del rebut amb la mateixa tarifa vigent a la ciutat des del 2015. L’Ajuntament de Sabadell ha mantingut també les mateixes tarifes de molts dels serveis públics, com ara la taxa dels serveis del cementiri o la taxa per a la prestació dels serveis d'ensenyament municipal, com l’Escola Illa i l’Escola de Música.

En altres preus regulats a les ordenances fiscals, com ara la taxa pel servei de retirada de vehicles –la grua- tot i haver municipalitzat el servei al 2017, s’ha reduït la tarifa en un 4,17%.

En el cas de les escoles bressol, des del curs 2015-2016, les 11 escoles bressol municipals distribuïdes per tota la ciutat han mantingut els mateixos preus. A més, i amb la voluntat d’afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés, compten amb tarifació social, que vincula el que cada família paga cada mes al seu nivell d’ingressos en relació amb el nombre de membres que conformen la unitat familiar.

Pel que fa al transport públic, un dels aspectes principals, ha estat la congelació de les tarifes de l’autobús aquest 2018 pel fet que l’Ajuntament assumeix la part que equival a l’augment de l’IPC. Així, per exemple, la targeta de 10 viatges manté el mateix preu que al 2017, mentre que l’abonament mensual i l’abonament mensual jove han baixat des del 2015 en un 3,25% i un 4,20% respectivament.

Categories Ajuntament, Govern, Economia i treball Tags ajuntament, economia, govern