PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Juny
2016

L’Ajuntament de Sabadell rep 78 projectes que optaran a ser seleccionats i executats amb els pressupostos del 2017

Aquest mes de juliol els tècnics municipals estudiaran les propostes presentades per escollir les que són viables

L’Ajuntament de Sabadell rep 78 projectes que optaran a ser seleccionats i executats amb els pressupostos del 2017

 Les entitats o associacions de la ciutat, així com les persones a títol individual amb un aval d’un mínim de 50 signatures, han presentat un total de 78 projectes per ser inclosos dins el procés participatiu Construint Ciutat, que ofereix l’oportunitat d’incidir en una part del pressupost municipal de l’any 2017. L’Ajuntament destinarà 1 milió d’euros del pressupost municipal per l’any vinent als projectes presentats per la ciutadania.

Cal recordar que el passat dijous, 23 de juny, va finalitzar el període de presentació de propostes iniciat el dia 1 i que durant tot el mes de juliol els tècnics municipals faran la valoració tècnica dels projectes rebuts.

Un cop finalitzi aquesta fase d’estudi, l’Ajuntament informarà a les entitats i als particulars de la viabilitat de cadascuna de les propostes presentades i s’intentarà resoldre dubtes o requerir d’aclariments que puguin sorgir. Finalment, s’informarà de l’acceptació o no del projecte. Està previst que a finals del mes de juliol es facin públiques les propostes acceptades.

A principis de setembre es farà la presentació pública dels projectes, per donar pas a la votació per part de la ciutadania, que es podrà fer entre el 6 i el 18 de setembre. S’hauran de votar 4 propostes i perquè el procés sigui legitimat hauran de participar a la votació un mínim de 3.000 persones.

Cal recordar que els projectes, entre d’altres requeriments, poden ser actuacions a l’espai públic o fer incidència en serveis que afectin les persones i, alhora, han de ser susceptibles de ser executats per l’Ajuntament durant el 2017.

Més informació 

Categories Ajuntament Tags Construint Ciutat, entitats, presupost municipal, projectes