PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Juny
2016

L’Ajuntament de Sabadell vol recuperar les fogueres de Sant Joan

Es proposen uns quants espais on fer fogueres per la revetlla

 Amb la voluntat que la ciutat torni a tenir fogueres de Sant Joan per la revetlla del 23 de juny, l’Ajuntament de Sabadell ha elaborat un Mapa de Fogueres de Sant Joan amb els emplaçaments on històricament s’havien fet fogueres. El mapa també inclou altres punts que es considera que poden ser bones alternatives a les sol·licituds de barris que actualment no disposen d’un espai per fer-hi una foguera.

Els indrets inclosos en el Mapa de Fogueres de Sant Joan compleixen les condicions per poder-hi fer foc amb les condicions de seguretat adequades, sempre que es compleixin les condicions i recomanacions necessàries. Aquests emplaçaments són: l’aparcament del carrer de Ciceró, l’esplanada de terra a la confluència del carrer de les Magnòlies amb el carrer de les Hortènsies, l’aparcament final carrer de les Palmeres (darrere el camp de futbol), la plaça de Cambó, la plaça de la Creu Alta, la plaça del Treball (a la part pavimentada no arbrada), la plaça de les Termes (a la part pavimentada), com també la plaça de Pompeu Fabra.

Qualsevol persona o entitat pot sol·licitar de fer una foguera en altres indrets que no figuren en el mapa, però en aquest cas s’haurà de valorar individualment si cada proposta compleix les condicions de seguretat adequades.

El Mapa de Fogueres de Sant Joan es revisarà cada any i es podrà ampliar amb nous emplaçaments derivats de les sol·licituds que les entitats ciutadanes hagin presentat i que el consistori hagi acceptat.

L’Ajuntament aportarà a les fogueres autoritzades la sorra que s’ha de posar a la base de la foguera i senyalitzarà l’espai amb tanques

 No es podrà apilar la fusta fins a les 6 de la tarda del 23 de juny i no es podrà encendre foc fins a les 10 del vespre

Presentació de sol·licituds

El període per presentar les sol·licituds per organitzar fogueres i revetlles de Sant Joan s’acaba el 10 de juny. Per presentar les sol·licituds cal adreçar-se a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana o al registre de territori de la Policia Municipal. Els formularis per fer les sol·licituds es poden demanar, en paper, a aquestes oficines i, en format electrònic, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Categories Ajuntament Tags ajuntament, fogueres sant joan