PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Maig
2020

L’Ajuntament demana col·laboració ciutadana per localitzar les cries de cigne nascudes la setmana passada al parc de Catalunya

L’Ajuntament demana col·laboració ciutadana per localitzar les cries de cigne nascudes la setmana passada al parc de Catalunya

Davant els avisos rebuts aquest cap de setmana per part d’entitats i de ciutadania, en relació amb el fet que les 5 cries de cigne nascudes la setmana passada no es trobaven al parc de Catalunya, aquest matí l’Ajuntament n’ha intensificat la cerca i el seguiment sense que, de moment, s’hagin pogut localitzar. Malgrat que la recerca continua, es demana que si algú localitza les cries es posi en contacte amb els serveis municipals.

Els animals del Parc viuen en règim de llibertat i des de l’Ajuntament es fa seguiment del seu estat. Malgrat que disposen d’aliments naturals al seu entorn, aquestes setmanes s’ha reforçat puntualment l’alimentació amb productes recomanats. Alhora, i davant el naixement de les cries de cigne, es va senyalitzar el perímetre de nidificació.

Els mitjans de contacte si algú localitza les cries són els següents:

*  Parcs i Jardins: 93 745 32 94 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

* Oficina del Parc de Catalunya: 93 727 91 66