PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Novembre
2020

L’Ajuntament destina més de 150 mil euros a reposar cable robat de l’enllumenat públic

L’Ajuntament destina més de 150 mil euros a reposar cable robat de l’enllumenat públic

La Junta de Govern Local ha aprovat avui inicialment el projecte d’obres que ha de permetre tornar a col·locar cable i altres elements robats de l’enllumenat públic de diferents punts dels districtes 1 i 7 de Sabadell. El projecte compta amb un pressupost de 159.781,19 euros i es preveu que quan l’obra es posi en marxa tindrà un termini d’execució de quatre mesos.

Aquesta actuació permetrà, a més, posar un sistema antirobatori a cada fanal i es protegiran algunes arquetes també amb un sistema antirobatori. Es preveu com a millores col·locar tres alarmes antirobatori a tres quadres.

El cable robat a la via pública és un problema actualment, per la qual cosa al gener d’enguany l’Ajuntament va instal·lar un nou sistema de detecció en línia de robatori de cable. Es tracta d’uns dispositius que controlen en temps real les línies d’alimentació dels punts de llum en instal·lacions d’enllumenat a l’exterior, amb l’objectiu de poder detectar possibles robatoris, com també d’avisar d’avaries causades per accidents que interrompin la continuïtat del circuit. Un aparell centralitzador controla diferents circuits per detectar qualsevol anomalia per avisar així la policia.

Categories Ajuntament, Espai públic Tags enllumenat