PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Març
2020

L’Ajuntament es reuneix amb representants sindicals de la UGT i CCOO per analitzar les mesures d’àmbit econòmic a la ciutat

L’Ajuntament es reuneix amb representants sindicals de la UGT i CCOO per analitzar les mesures d’àmbit econòmic a la ciutat

Ajuntament i representants dels sindicats amb més representació a la ciutat, UGT i CCOO, s’han reunit aquest matí telemàticament per valorar les mesures econòmiques que s’estan proposant en relació amb l’Estat d’Alarma. Han participat a la trobada l’alcaldessa, Marta Farrés; el primer tinent d’Alcaldessa, Pol Gibert; la tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González; Jose Luis Fernández (UGT), i Enrique Rodríguez (CCOO), ambdós secretaris generals de comarca.

Durant  la reunió, tant l’Ajuntament com els representants dels sindicats han coincidit en el fet que la situació actual requereix sumar esforços per poder oferir les millors solucions a la restricció d’activitats al teixit econòmic i comercial de Sabadell.

Per aquesta raó, els sindicats han decidit afegir-se a l’elaboració de documentació conjunta adreçada a empresaris i autònoms on es recullin tots els ajuts aprovats amb motiu de  l’Estat d’Alarma. L’objectiu és recopilar mesures, tant de l’Estat, de la Generalitat i de l’Ajuntament, així com l’operativa, per poder accedir a aquests ajuts a mesura que es vagin concretant. També es treballa en la creació d’un canal conjunt per facilitar aquesta informació i respondre els dubtes que puguin sorgir.

Els representants sindicals han valorat que aquest és un bon sistema que permetrà treballar de manera estratègica i establir sinergies en un futur immediat, alhora que han valorat positivament les accions empreses els darrer dies per l'Ajuntament.

Categories Ajuntament, coronavirus, Economia i treball Tags coronavirus, Covid-19, sindicats, treball i empresa