PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Juny
2016

L’Ajuntament farà treballs de manteniment de ferms en diversos carrers de la ciutat

L’Ajuntament farà treballs de manteniment de ferms en diversos carrers de la ciutat

L’Ajuntament té previst fer la propera setmana treballs de reparació del paviment de diversos punts de la ciutat.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha explicat que

es tracta d’una primera intervenció en alguns carrers, tal com preveu el pressupost municipal, que multiplica per sis la dotació en manteniments de ferms, voreres i clavegueres

Guerrero ha destacat que aquests treballs

permetran dignificar l'espai públic i començar la seva recuperació, després que els darrers anys no s'havia invertit pràcticament en manteniment

El treballs que es duran a terme són els següents:

CRUÏLLA DELS CARRERS DE RIEGO AMB SALLARÈS I PLA. Reparació i renovació de la capa de rodolament del paviment de la calçada d'aquesta cruïlla, amb eliminació de la rigola. Es tallarà el trànsit dels carrers de Sallarès i Pla –a l'alçada de carrer de Lacy– i del carrer de Riego –a l'alçada del carrer de Turull, deixant pas als guals de vehicles i al servei d'ambulàncies del centre de recuperació existent en aquesta cantonada. Els treballs es faran el dilluns 6 de juny, a partir de les 9.30 i fins a les 17 h.

CARRER DE RIEGO (tram entre Turull i Blasco de Garay). Reparació puntual de tram de paviment de calçada que s'ha desgastat pel fregament de les rodes dels vehicles en les maniobres d'aparcament. Tall puntual del carrer de Riego, el dilluns 6 de juny.

CARRER DE GURREA (tram entre Turull i Blasco de Garay). Reparació puntual de tram de paviment de calçada que s'ha desgastat pel fregament de les rodes dels vehicles en les maniobres d'aparcament. Tall puntual del carrer de Gurrea, el dilluns 6 de juny.

 

PASSEIG DE CAN FEU (tram sota el pont dels FGC - cruïlla amb el carrer de l’Enginyer Playà). Reparació i renovació de la capa de rodolament del paviment de la calçada en els dos sentits de la circulació. Es mantindran en tot moment els dos sentits de la circulació, tot i que puntualment es podran produir talls de trànsit, regulats amb persones amb senyals adients. S'afectaran les línies d’autobús que vénen pel carrer de l'Enginyer Playà. Els treballs es faran el dimarts 7 de juny, a partir de les 9.30 i fins a les 18 h, aproximadament.

 

CARRER DEL DOCTOR PUJADES I CARRER DE CERDANYOLA. Reparació i reforç de tota la superfície dels ferms de les calçades d'aquests carrers. Els carrers quedaran tallats al trànsit el dimecres 8 i el dijous 9 de juny per a portar a terme les actuacions.

 

CARRER DE GOYA (tram entre el pg. d’Espronceda i el pg. del Comerç). Reparacions puntuals del paviment de la calçada en diversos punts d'aquest tram de carrer. Es mantindran els dos sentits de la circulació, tot i que puntualment es podran produir talls de trànsit el divendres 10 de juny, que es regularà amb pas alternatiu.

Categories Ajuntament Tags ajuntament, espai públic