PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
Juliol
2020

L’Ajuntament firma un manifest de la xarxa Innpulso per promoure les polítiques d’innovació per pal·liar els efectes de la COVID-19

L’Ajuntament firma un manifest de la xarxa Innpulso per promoure les polítiques d’innovació per pal·liar els efectes de la COVID-19

L’Ajuntament de Sabadell s’ha sumat avui al manifest Per l'impuls i promoció de les polítiques públiques d'innovació com a eines clau per pal·liar els efectes de l'COVID19 a les ciutats de la xarxa Innpulso.

Es tracta d'una declaració de principis per remarcar la importància de promoure la innovació en l’àmbit local, tant des de la vessant de millora de la qualitat dels serveis municipals com d'incentivar la innovació de la resta d'actors locals (empresa, universitat, entitats, etc.).

En aquest sentit, vol ser una eina potent per fer front als efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS) i l'Agenda 2030. 

D’altra banda, el manifest també demana la col·laboració de les administracions centrals i autonòmiques per assolir aquest objectiu, tot fomentant la posada a disposició de recursos per a les administracions locals per poder liderar les polítiques de ciència i innovació, com també flexibilitzant la normativa comptable que afecta els ens locals. L’objectiu és poder fer servir els romanents positius de tresoreria per dedicar-los a aquestes finalitats.