PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Setembre
2021

L’Ajuntament invertirà prop de 4 milions d’euros durant els propers mesos en projectes a l’espai públic

L’Ajuntament invertirà prop de 4 milions d’euros durant els propers mesos en projectes a l’espai públic

La Junta de Govern Local ha donat llum verda avui a projectes que sumen un total de 3.755.521,36 euros. Es tracta de l’aprovació de tres planificacions que contribuiran a la millora de l’espai públic en diversos punts de la ciutat.

El parc de les Aigües serà un pulmó verd de 70.000 m2 al barri de Can Llong, amb l’aigua i el verd com a protagonistes. Tindrà nous espais d’ombra, de passeig i de repòs. Hi haurà 320 arbres –dels quals 308 seran nous–, 61.171 m2 de zona verda i 1.500 m2 de jocs d’aigua. La Junta de Govern aprova avui la tercera fase de les obres, amb un import de 2,5 milions d’euros. I això, tenint en compte les dos fases anteriors, suma prop de 6 milions d’euros en tot el projecte.

Avui també s’ha donat llum verda a les obres dels carrils bici que connecten Sabadell amb Sant Quirze del Vallès i Terrassa, amb un pressupost total de 1.068.862.08 euros, sumant els projectes de tots dos carrils. La primera via permetrà enllaçar i completar la xarxa de mobilitat sostenible amb la via ciclista a la rambla d’Ibèria i ronda de Ponent, recentment executada i que articula la ciutat de nord a sud, des de la rotonda de Castellar fins a la plaça del Mil·lenari. I també permet connectar amb la via del passeig de Can Feu, que enllaçarà la plaça del Mil·lenari amb la carretera N-150 de Sabadell a Terrassa.

I amb un import de 151.462 euros, avui també s’han adjudicat les obres d’instal·lació de la tanca delimitadora de la via de Renfe a Can Llong, aproximadament entre els carrers de Budapest i de Copenhaguen, per fer el tancament de les vies del tren a l’alçada de la plaça de Lisboa.