PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
abril
2020

L’Ajuntament posa en marxa un nou web per felicitar els aniversaris de nens i nenes

L’Ajuntament posa en marxa un nou web per felicitar els aniversaris de nens i nenes

Sabadell ha posat avui en marxa un nou web Bufa les espelmes des de casa a través de la qual es podrà informar de l'aniversari d’un nen o nena fins a 12 anys i deixar les seves dades per rebre una felicitació telemàtica especial.

La iniciativa, que vol alegrar els infants en el dia del seu aniversari amb aquesta sorpresa, compta amb la col·laboració de persones de diferents àmbits (cultural, esportiu, cossos de seguretat i emergències entre d’altres). D’aquesta manera es vol col·laborar a que l’aniversari dels petits i petites de la casa sigui una mica més especial en aquests dies de confinament.

El web ofereix la possibilitat d’omplir un formulari per fer la petició de felicitació, on es demana el correu electrònic, el nom i cognom, telèfon de contacte i qui es vol que faci la felicitació. En aquest sentit, es pot escollir entre esportistes, actors de teatre, periodistes, humoristes, personatges infantils, els bombers i la policia de Sabadell. Tots ells han col·laborat en aquesta iniciativa, que encara resta oberta a noves incorporacions per si algú més s'hi vol sumar a fer una felicitació, ja que és un exemple d’implicació de diferents sectors de la ciutat en un tema col·lectiu. Així, el dia de l’aniversari, l’infant rebrà un vídeo amb la felicitació demanada acompanyada d’una carta de l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés.

Un ban adreçat als nens i nenes

Aquest web se suma al ban informatiu que l'alcaldessa de Sabadell va fer arribar el passat 7 d’abril al municipi, especialment adreçat als nens i nenes amb un conjunt de recomanacions per fer més portable aquesta etapa de confinament. L’escrit destaca la valentia dels infants, que s’estan quedant a casa i a més, ho estan fent amb molt bon comportament segons les informacions que s'han pogut recollir a través de mares i pares.

En el ban s’agraeix a tots els infants que, a més de quedar-se a casa, s’estiguin “rentant les mans amb aigua i sabó, col·laborant en les tasques de la llar, fent els deures de l’escola, tenint paciència i, sobretot, ajudant a mantenir el somriure dels pares i les mares davant aquesta situació tan difícil que estem vivint tots plegats”. També aconsella als infants que “aprofitin aquests dies per jugar amb els seus germans i germanes, si en tenen, i amb els seus pares, i que no s’oblidin de parlar amb les seves àvies i avis”.

El ban també autoritza la visita del Ratolinet Pérez i la Fada de les Dents a les cases de Sabadell perquè puguin seguir repartint regals a tots els que els caigui alguna dent. Això sí, aquestes visites s’han de fer de vespre, utilitzant guants i mascaretes i seguint la recomanació de rentar-se les mans. Consulteu el ban

 

Agraïments per col·laborar en Bufa les espelmes des de casa:

CE Sabadell, Club Natació Sabadell, Engruna Teatre, Teatre Sant Vicenç, Joventut de la Faràndula, Songi Kune, Teatre Arlequí, Bombers Sabadell, Policia Sabadell, Oriol Cruz, Germán, Ricard Ustrell i Keke Shuga.

Categories Ajuntament, Govern, Salut Tags ajuntament, aniversari, anys, coronavirus, Covid-19, salut