PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Juny
2024

L’Ajuntament pren mesures per pal·liar els efectes de les altes temperatures previstes per a la jornada electoral de diumenge

L’Ajuntament pren mesures per pal·liar els efectes de les altes temperatures previstes per a la jornada electoral de diumenge

El proper diumenge, 9 de juny, un total de 157.856 persones estan cridades a participar a Sabadell en les eleccions al Parlament europeu. Una jornada en la qual s’obriran 246 meses electorals repartides a 57 col·legis a la ciutat. El dispositiu previst per a aquests comicis inclou mesures per fer front a la previsió d’altes temperatures com la col·locació de ventiladors als centres que no disposen de sistema de climatització. També es distribuiran ampolles d’aigua per als membres de les meses i el personal dels centres i de l’administració i se’ls facilitaran consells i recomanacions per afavorir el confort tèrmic als espais.

Com a part d’aquest dispositiu, es comptarà amb una oficina de coordinació electoral per donar suport als membres de les meses i fer el seguiment de la jornada. Aquesta oficina tindrà un centre d’atenció a l’electorat, on s’atendran les consultes de la ciutadania sobre el cens i la ubicació dels col·legis. El telèfon habilitat per atendre aquests dubtes és el 93 745 31 73, de 8 a 20 hores.

Consulta del cens electoral 

S’ha habilitat una consulta telemàtica del cens electoral de Sabadell, per tal que la ciutadania pugui consultar la informació sobre el seu col·legi i mesa electoral. S’hi pot accedir a través de la següent adreça  http://www.sabadell.cat/consultacens  i d’un codi QR que es difon mitjançant cartells col·locats a tots els col·legis electorals i oficines d’Atenció Ciutadana.

Transport per a persones amb dificultats de mobilitat 

Durant la jornada, s’ha previst un servei de trasllat gratuït als col·legis electorals de persones amb dificultats de mobilitat. Les persones que necessitin aquest servei l’hauran de sol·licitar el mateix diumenge dia 9 trucant al telèfon 670 204 363, en horari de 9 a 19 h.

Informació a la xarxa i al telèfon mòbil

El desenvolupament de la jornada, la participació, els resultats i altres dades d’interès es podran consultar al web municipal i a través del telèfon mòbil.

Entre les 8 i les 9 h es constituiran les meses electorals i els col·legis electorals romandran oberts entre les 9 i les 20 hores. Els avanços de participació seran a les 14 hores i a les 18 hores.

La Policia Municipal, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, s’ocuparà de la vigilància dels col·legis electorals.

Categories Ajuntament, Eleccions, Operació Calor Tags altes temperatures, Cens electoral, jornada electoral