PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
Maig
2020

L’Ajuntament redueix de 7 a 1,5 mesos l’emissió de l’informe tècnic per a llicències d’obres majors i rebaixa en prop d’un 57% el termini de pagament a proveïdors

Al maig de 2019, el pagament a proveïdors estava en 63,08 dies mentre que al març de 2020 es va situar en 35,91

L’Ajuntament redueix de 7 a 1,5 mesos l’emissió de l’informe tècnic per a llicències d’obres majors i rebaixa en prop d’un 57% el termini de pagament a proveïdors

En menys d’un any l’Ajuntament ha reduït notablement dos del terminis administratius fonamentals per al foment de l’activitat econòmica. Es tracta de les gestions relacionades amb l’atorgament de llicències d’obres majors i del pagament a proveïdors municipals. En el primer dels casos, el termini per a l’emissió de l’informe tècnic necessari per a la llicència d’obres ha passat dels 7 mesos al maig de 2019 al mes i mig actual. Pel que fa al termini de pagament a proveïdors s’ha reduït en més d’un 57%, passant dels 63,08 dies al maig de l’any passat als 35,91 al març de 2020.

En tots dos casos, la millora ha estat possible per una voluntat manifesta i l’especial esforç que s’ha fet per optimitzar al màxim els recursos disponibles en els diferents aspectes relacionats amb l’eficiència de l’administració i el foment de l’activitat econòmica. En aquest sentit s’han millorat els processos i també els circuits administratius. Així mateix, en el cas del servei de llicències, en els darrers mesos s’hi ha incorporat més personal tècnic.


D’altra banda, encara en l’àmbit de les llicències, el termini ja es situava en dos mesos i mig abans de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus. L’esforç que s’ha continuat fent les darreres setmanes, sumat a la baixada de la demanda durant el confinament, ha permès rebaixar encara més aquest termini fins a situar-lo en mes i mig i es continuarà treballant perquè cada cop sigui el menor possible, de manera que quan la demanda d’expedients comenci a pujar de nou, la gestió de cada cas es porti a terme com més aviat millor. Pel que fa a les obres menors, el termini es situa en 20 dies.


L’Ajuntament continuarà avançant en l’eficiència dels procediments, que podran continuar millorant encara més amb la implantació de l’administració electrònica.