PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
abril
2014

L’alcalde de Sabadell presenta el nou cartipàs, que situa els temes econòmics i els projectes per donar resposta a l’atur com a màximes prioritats del govern municipal

El nou cartipàs municipal, que avui ha presentat l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, situa les qüestions econòmiques i els projectes per donar resposta

El nou cartipàs municipal, que avui ha presentat l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, situa les qüestions econòmiques i els projectes per donar resposta a l’atur com a màximes prioritats municipals.

Amb aquest cartipàs, es posa de manifest que

la principal preocupació és atendre els 19.780 aturats i aturades que tenim a Sabadell i tot allò que està íntimament lligat a l’economia productiva,

segons ha explicat Joan Carles Sánchez.

 L’alcalde ha afirmat que el canvi de cartipàs respon a

tot allò que fa referència a l’àmbit econòmic, ja que és un dels elements centrals de la política municipal en els propers mesos. L’Ajuntament ha de posar mesures perquè l’economia de la ciutat pugui donar resposta a la gent sense feina i assentar les bases econòmiques del futur. Des de fa temps estem parlant de les bases econòmiques de la ciutat, d’entrar en les politiques energètiques aprofitant les línies de subvencions europees Horizon 2020 i reflexions per adequar les polítiques i el sòl industrial,

 ha explicat Joan Carles Sánchez.

Per això, l’Àrea de Presidència, Economia i Serveis Centrals es reforça amb la presència, com a tinent d’alcalde, de Josep Ayuso, que coordinarà tots els temes relacionats amb economia, promoció econòmica, treball, formació, innovació, indústria i Smart City. Tindrà la responsabilitat directa de la regidories de Presidència i d’Economia i Serveis Centrals, a més de conservar la d’Esports i l’àmbit de la B30.

Aquesta Àrea incorporarà com a regidor de Promoció Econòmica a Lluís Monge, que sumarà aquesta responsabilitat a l’actual de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes.

Carles Bosch es manté com a regidor de Comerç, Consum i Turisme i incorpora el nou Programa de Promoció de la ciutat, que té la voluntat de donar suport a la resta d'àrees de l'Ajuntament i coordinar les accions dirigides a la promoció externa de la ciutat.

Aquesta àrea incorpora la regidoria de Relacions Ciutadanes, que continua ostentant Anna Carrasco. A més, la regidora assumeix la responsabilitat del Programa de Gent Gran.

El cartipàs conserva l’estructura de tres àrees

També es mantenen  les accions per reforçar les polítiques socials de suport a les persones més afectades per l’actual conjuntura i per donar un impuls a les polítiques d’habitatge. Per això continua l’estructura de les altres dues gran àrees municipals, que donen resposta a aquests objectius: Àrea de Serveis a les Persones i Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic.

El tinent d’alcalde, Ramon Burgués, encapçala l’Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic. Burgués, a banda de mantenir la Regidoria d’Educació, assumeix el servei d’Urbanisme.  Per tant, coordinarà tots els temes relacionats amb aquest àmbit. També manté les seves responsabilitats actuals al capdavant de Recursos Humans.

El regidor Cristian Sánchez manté les funcions de Policia i Espai Públic. Lluís Monge continua al capdavant de la Regidoria de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes.

De la seva banda, Marta Farrés dirigirà l’Àrea de Serveis a les Persones i serà, com fins ara, la regidora de Serveis Socials. També mantindrà les funcions delegades d’Habitatge.

Quim Carné continuarà al front de Drets Civils i la Regidoria de Cultura, amb la responsabilitat també del Centre de Normalització Lingüística. Cristina Moreno manté Salut i el Parc de Salut.

ESTRUCTURA

Àrea de Presidència, Economia i Serveis Centrals

El primer tinent d’alcalde serà Josep Ayuso, que coordinarà Presidència i tots els temes relacionats amb economia, promoció econòmica, treball, formació, innovació, indústria i el programa transversal Smart City, així com la incorporació de l’Ajuntament a les eines 2.0. A més, manté les responsabilitats d’Esports i B30. En aquest mateix àmbit s’integren quatre regidors més, que tindran les responsabilitats següents:

-         Lluís Monge serà el responsable de Promoció Econòmica.

-         Ramón Burgués continuarà com a responsable de Recursos Humans

-         Carles Bosch manté Comerç, Consum i Turisme

-         Anna Carrasco conserva Relacions Ciutadanes

Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic

El tinent d’alcalde d’aquesta àrea serà Ramon Burgués, que, a més, assumirà la cartera d’Urbanisme.

En aquest mateix àmbit s’integren tres regidors més, que tindran les responsabilitats següents:

-         Marta Farrés: Habitatge

-         Lluís Monge: Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes

-         Cristian Sánchez: Espai Públic i Policia

Àrea de Serveis a les Persones

La tinenta d’alcalde presidenta de l’àrea serà Marta Farrés, que serà també la regidora de Serveis Socials.

En aquesta mateixa àrea s’integraran totes les regidories que es dediquen fonamentalment als serveis a les persones. Les responsabilitats es reparteixen de la manera següent:

-         Josep Ayuso: Esports

-         Ramon Burgués: Educació

-         Quim Carné: Cultura i Drets Civils i Ciutadania

-         Cristina Moreno: Salut

-         Anna Carrasco: Gent Gran

Categories Ajuntament, Govern Tags ajuntament, cartipàs, economia