PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Desembre
2022

L’Ambaixador i els carters reials estan a punt d’arribar a Sabadell

Els sabadellencs podran entregar la seva carta a la Casa Duran, al centre cívic de la Creu de Barberà i a l’estació del Tren del Parc de Catalunya

L’Ambaixador i els carters reials estan a punt d’arribar a Sabadell

Els enviats dels Reis d’Orient estan a punt d’arribar a Sabadell perquè els infants de tots els barris puguin entregar les seves cartes. L’Ambaixador s’instal·larà del 26 de desembre al 4 de gener a la Casa Duran, de la mà de Sabadell Comerç Centre. A partir del 27 de desembre, els carters i les carteres reials s’ubicaran al centre cívic de la Creu de Barberà i a l’estació del Tren del Parc de Catalunya.

Una de les novetats d’aquest any és que Transports Urbans de Sabadell (TUS) posarà a disposició de la ciutadania un autobús llançadora per anar a veure els carters reials instal·lats a l’estació del Tren del Parc de Catalunya. Aquest servei funcionarà del 2 al 4 de gener, en horari de 16:45 a 19.15 h, des de la parada de l’Embarcador del Parc de Catalunya, cada 15 minuts.

20221222 bus llançadora TUS

La rebuda de l’Ambaixador

El dilluns 26 de desembre, a les 12 h, l’Ambaixador Reial serà rebut per l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, a la plaça de Sant Roc. L’Ambaixador vindrà acompanyat pels seus emissaris i per la comitiva de vespes i vehicles 600. Després de les benvingudes, l’alcaldessa sortirà al balcó del consistori per dir unes paraules.

Carters i carteres reials, sense cita prèvia

Per accedir a veure l’Ambaixador a la Casa Duran, caldrà haver reservat cita. En canvi, per anar a veure els carters i carteres reials al centre cívic de la Creu de Barberà i a l’estació del Tren del Parc de Catalunya, no és necessari disposar d’invitació.

Del 27 de desembre al 4 de gener, els infants podran visitar els ajudants de l’Ambaixador en horari de tardes, de 17.00 a 19.30 h, a excepció del dia 1 de gener, que no estaran. El 31 de desembre també hi seran al matí, d’11 a 13 h.

Aquesta activitat compta amb la participació de la companyia sabadellenca Al Galliner.

Tota la programació de Nadal aquí.

Categories Ajuntament, Nadal Tags activitats de Nadal, Nadal 2022