PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Gener
2014

L’aprovació inicial de l’ordenança reguladora dels Horts de Sabadell, un dels punts destacats del Ple del mes de gener

Els grups aproven una proposició per instal·lar un parc biosaludable a Torre-romeu, una sobre el soterrament dels FGC i una referent a l’increment de la pobresa energètica.

El Ple Municipal del mes de gener va aprovar ahir de forma inicial l’ordenança municipal reguladora dels Horts de Sabadell. Aquesta ordenança s’ha redactat en base al document de treball elaborat pels serveis tècnics municipals anomenat “Ordenació dels horts al terme municipal de Sabadell”. Un document que s’ha treballat en el protocol sobre la gestió dels ecosistemes del Rodal de Sabadell i també amb les entitats que en l’actualitat gestionen un projecte d’hort al municipi. L’ordenança es va aprovar inicialment al Ple per majoria amb els vots a favor del PSC, ES, ICV i el regidor no adscrit Antonio Vega. Els grups de CiU, PP i EUiA s’hi van abstenir.

 

Més informació sobre l’Ordenança

Altres temes tractats durant la part resolutiva de la sessió van ser:

-         Aprovar la rectificació anual de l'Inventari General de Béns i Drets de l'Ajuntament de Sabadell a 31 de desembre de 2012. Aprovat per majoria:

o       Vots a favor: PSC, PP, ES, ICV i regidor no adscrit

o       Vots en contra: -------

o       Abstenció: CiU i EUiA

-         Adjudicar el contracte de la concessió administrativa de domini públic de l'immoble municipal, situat al c. de Diego de Almagro, núm. 42B, LOCAL B. Aprovat per unanimitat.

Durant la part deliberativa i de control, el Ple va aprovar per unanimitat una Proposició del Partit Popular per instar al Govern Local a què instal·li un parc biosaludable al barri de Torre-romeu.

També es va aprovar la proposició del grup municipal de CIU per tal de garantir la realització de les obres de soterrament dels FGC amb un nou acord adaptat a la realitat. El punt es va aprovar per majoria, amb els vots a favor del PSC, CIU, PP i ICV, el vot en contra de l’ES i l’abstenció d’EUiA i el regidor no adscrit, Antonio Vega.

Així mateix, la sessió va donar llum verda a una proposició del grup municipal d’ICV sobre l’increment de la pobresa energètica i per tal de garantir l’accés als consums energètics mínims vitals a la ciutadania. La proposta es va aprovar per majoria amb els vots a favor del PSC, CiU, ES, ICV, EUiA i el regidor no adscrit, Antonio Vega. El grup municipal del PP s’hi va abstenir.

A la part final de la sessió, el Ple va prendre raó de la renúncia del regidor de l’Entesa per Sabadell, Juli Moltó, que serà substituït per Matíes Serracant.

Consultar acords Proposició del Partit Popular per instar al Govern Local a què instal·li un parc biosaludable al barri de Torre-romeu

Consultar acords Proposició de CIU per tal de garantir la realització de les obres de soterrament dels FGC amb un nou acord adaptat a la realitat

Consultar acords Proposició d’ICV sobre l’increment de la pobresa energètica i per tal de garantir l’accés als consums energètics mínims vitals a la ciutadania.

Categories Ajuntament, Districtes, Govern, Transició Ecològica Tags ajuntament, horts municipals, horts urbans, ordenança municipal, sostenibilitat, urbanisme