PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Gener
2024

L’Espai de Recerca de Feina situat al Vapor Llonch atén 125 persones a l’any per ajudar-les a trobar feina

Aquest programa està promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 40% pel Fons Social Europeu Plus

L’Espai de Recerca de Feina situat al Vapor Llonch atén 125 persones a l’any per ajudar-les a trobar feina

La Junta de Govern ha acceptat avui la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, per un import de 68.514,89 euros. Per accedir-hi, les persones interessades s’han d’adreçar a l'Oficina de Treball on estiguin inscrites com a Demandants d'Ocupació i sol·licitar la derivació al Programa Espais de Recerca de Feina del Vapor Llonch

L’edifici del Vapor Llonch compta amb una sala habilitada com a Espai de Recerca de Feina per a persones en atur. En aquest espai les persones que hi accedeixen compten amb el suport tècnic de professionals que les assessoren i les acompanyen en tot el que necessiten respecte a la recerca de feina. L’objectiu de l’Espai de Recerca és la reinserció laboral de les persones participants.

Com indica el tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Lluís Matas:

"aquest espai és un recurs consolidat que obté una excel·lent valoració general per part de les persones usuàries espai  i mostra del compromís amb la ciutadania per ajudar a qui ho necessiti a superar les dificultats en el procés de cerca feina de forma autònoma".

A les persones usuàries se les incentiva i motiva per presentar les seves candidatures al màxim d’ofertes de feina, atenent el seu objectiu professional i l'adequació del seu perfil a les demandes de les empreses. Entre d’altres aspectes, es treballa la identitat i marca personal o el currículum per adaptar-lo al perfil i a les característiques del lloc de treball al que es vol optar, incloent-hi aquells matisos  que aporten un valor afegit a les candidatures.

Destacar que es tracta d’un servei totalment gratuït per a les persones usuàries. La durada del servei està entre un mínim de 8 sessions i un màxim de 12 on es treballen continguts, eines, canals i recursos personals en la recerca de feina, que faciliten la reincorporació al mercat laboral. També s’ofereix reforç, mitjançant el Servei d’Eines Informàtiques, en cas que es necessiti, per assolir l’autonomia en informàtica i Internet.

Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cati el web www.sabadelltreball.cat/espai-de-recerca-de-feina

Altres serveis per a la recerca de feina

En paral·lel a aquest espai, l'Ajuntament de Sabadell, té a disposició de les persones usuàries altres serveis per a la recerca de feina. Es tracta de programes adreçats a persones que, principalment en atur i amb dificultats per trobar feina, puguin rebre orientació professional i acompanyament.

També es contacta amb empreses del territori amb necessitats de cobrir places vacants que puguin contractar les persones demandants d’ocupació. A banda d’aquestes actuacions, es posa a l’abast de qualsevol persona i empresa el portal sabadelltreball.cat. Des d’aquest web les empreses poden penjar una oferta de feina i rebre, en poc temps, els currículums de les persones que s'hi inscriguin. Així mateix disposen del recurs de l’aplicació Vapor Llonch per a telèfons Android i IOS.

Categories Ajuntament, Govern, Economia i treball, Formació Ocupacional Tags Servei d'Ocupació de Catalunya, Vapor Llonch