PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
abril
2016

L’OMIC facilitarà el lliurament dels historials clínics dels pacients de la clínica Funnydent

Els Departaments de Salut i Consum de l’Ajuntament de Sabadell, per tal de fer efectiu el dret d’accés a la documentació clínica, facilitaran a les persones interessades el lliurament de les històries clíniques dels pacients de la Clínica dental Funnydent de Sabadell, que va cessar la seva activitat el passat mes de febrer.

 

A partir del proper dimarts, 12 d’abril i durant un termini no superior a 2 mesos, l’OMIC reforçarà els seus serveis per entregar la còpia compulsada de les històries clíniques, l’original es troba sota la custòdia del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, als pacients que han fet prèviament la sol·licitud al Departament de Salut.

El lliurament es farà al Servei de Consum (OMIC), a l’Edifici Fira Sabadell (c. de les Tres Creus, 202. Sabadell Tel. 93 745 31 68. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.)

Per tal de garantir el dret de protecció de dades personals la documentació clínica es lliurarà en sobre tancat a nom del pacient, que haurà d’emplenar i signar dos documents: un model de sol·licitud d’accés a la història clínica, i un model de lliurament a signar en prova de la seva recepció. Cal que es personi el propi pacient o, quan escaigui, el seu representant legal, per la recollida de la història clínica, aportant document d’identificació per efectuar-ne la seva comprovació.

Categories Ajuntament, Salut Tags ajuntament, Departament de Salut i Consum