PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Juny
2021

La Junta de Govern aprova projectes de millora de l’espai públic per un valor de 5,2 milions d’euros

Es preveuen treballs de millora a ferms i voreres, pacificació de carrers o la renovació de l’skatepark, entre altres projectes

La Junta de Govern Local aprova aquesta setmana un conjunt d’actuacions que comportaran una millora de l’espai públic a molts indrets de la ciutat i que sumaran una inversió per valor de gairebé 5,2 milions d’euros. S’hi inclouen projectes de millora de paviments en calçades i voreres, pacificació de carrers, la renovació de l’skate park del parc de Catalunya i molts altres canvis de l’espai públic. De fet, des d’ara i fins a la temporada estival, la Junta té previst aprovar projectes de millora de l’espai públic per un valor total de més 20 milions d’euros.

Una d’aquestes millores inclou la renovació de voreres i calçades, on es preveu una inversió de més d’un milió d’euros. També es preveu la pacificació de carrers com el de Goya, Caucas, Indústria o Concha Espina, amb la instal·lació de nou mobiliari urbà i plantació d’arbrat viari. En aquestes actuacions és previst invertir més de 3 milions d’euros en total. Amb la remodelació dels carrers s’afavoreix la prioritat dels vianants o bé es vol incrementar la seguretat per al trànsit de persones.

I també s’ha planificat el desenvolupament de l’adequació del camí escolar de l’Escola Pau Casals, entre els carrers de Mauritània i d’Atlanta, un projecte que facilitarà a les famílies una mobilitat més sostenible i segura i alhora afavorirà l’autonomia dels infants en el seu recorregut diari als centres educatius.

Una altra de les actuacions destacades que ha aprovat avui la Junta de Govern Local és l’adequació i renovació de la pista d’skatepark del parc de Catalunya, on s’invertiran gairebé 200 mil euros. El projecte pretén recuperar la versatilitat dels elements originals, però s’adaptaran a l’actualitat i se n’hi afegiran de nous.

Amb la voluntat de dotar l’espai públic d’un correcte manteniment, també s’aprova aquesta setmana un projecte per continuar reposant cable i altres elements d’enllumenat públic que ha estat sostret, a més d’instal·lar-ne sistemes antirobatoris.

Tot plegat, es tracta d’un seguit de projectes que garanteixen un manteniment i millora de l’espai públic i que preveuen una inversió de 5,2 milions d’euros. Així mateix, es continua treballant perquè en els propers mesos la inversió arribi a un total de 20 milions d’euros en projectes de millora per a la ciutat.

Categories Ajuntament, Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Junta de Govern, Junta de Govern Local