PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Juliol
2021

La Junta de Govern Local aprova o adjudica projectes de millora de l’espai públic o equipaments per un valor superior als 2,67 milions d’euros

La Junta de Govern Local aprova o adjudica projectes de millora de l’espai públic o equipaments per un valor superior als 2,67 milions d’euros

La Junta de Govern Local ha aprovat o adjudicat projectes d’obres que permetran millorar l’espai públic de Sabadell, amb un pressupost que supera els 2,67 milions d’euros.

La més destacada és la remodelació del passeig de la Plaça Major, que comptarà amb un pressupost superior a l’1,2 milions d’euros. La reurbanització d’aquest espai central de ciutat tindrà l’aigua i el verd com a elements protagonistes.

L’Ajuntament també invertirà gairebé 605.000€ en rehabilitar de manera integral i ampliar el poliesportiu del barri de Nostra Llar. La superfície total sobre la qual s’actuarà és de 2.038,25 m2.

Així mateix, s’ha adjudicat el contracte per arranjar el paviment de calçades i voreres d’una vintena de carrers de quatre districtes de la ciutat. El pressupost d’aquests treballs és de 343.659,51€, i afecta a una superfície de 12.806 metres quadrats.

D’altra banda, s’ha aprovat la renovació completa de La Vela de Ca l’Estruch, amb un contracte de 193.000€ per subministrar i la instal·lar una nova carpa de circ, així com l’adequació del paviment, la graderia i la climatització.

La Junta ha donat llum verda a la millora de la plaça de la Llibertat, al barri de la Concòrdia, amb la remodelació i ampliació de l’àrea de jocs infantils i la col·locació de taules de pícnic. El projecte inclou la reparació de la junta de dilatació del centre de la plaça per tal de corregir les filtracions que ara hi ha a l’aparcament subterrani. Aquesta obra suposa una inversió de 181.321,84 euros.

Finalment, Sabadell dona un pas més en el seu compromís amb el benestar animal, amb la creació de tres noves àrees d’esbarjo per a gossos, amb més de 4.100 m2 de superfície i un pressupost total de 150.000€. Aquests espais s’habilitaran a la plaça d’Ovidi Montllor de Can Rull, al passeig d’Espronceda i a l’avinguda de Can Bordoll de Torre-romeu.